Universiteter
Få overblik over hvor og hvad du kan læse
Menu

Tegn en billig rejseforsikring med rigtig god dækning

 


Husk rejseforsikringen

safeAway - billig rejseforsikring med god dækning
Om EDU's samarbejde med safeAway
Så godt klarer safeAway sig


Husk rejseforsikringen

En rejseforsikring er en af de ting, man skal købe og derefter håbe, man ikke får brug for. Når man rejser til udlandet på et studieophold, er det vigtig at være dækket ind, hvis uheldet skulle være ude. I udlandet er man ikke længere dækket af det gule sundhedskort. Nogle udenlandske universiteter kræver, at man tegner en obligatorisk forsikring hos dem, men den kan ikke stå alene. Man skal være opmærksom på, at denne forsikring ikke dækker hjemrejse ved eventuel sygddom og ej heller hjemrejse, hvis ens pårørende i Danmark bliver syge. Den obligatoriske forsikring dækker heller ikke ens ejendele under opholdet eller eventuel mistet bagage.

Hos EDU forsøger vi at gøre det lettere for at dig at træffe det bedste valg med de ting, som kan være komplicerede at tage stilling til. Ting, du sikkert ikke har lyst til at bruge lang tid på. Derfor har vi i samarbejde med safeAway skabt en forsikring, som matcher dine behov som studerende i udlandet. Almindelige rejseforsikringer tager ofte ikke højde for de særlig behov, som gælder ved et studieophold i udlandet, hvor man har mange værdigenstande med sig og også har en fast bolig. Forsikringen er samtidig en af de billigste rejseforsikringer på markedet.

>> Tegn din Study Abroad forsikring hos safeAway


safeAway - billig rejseforsikring med god dækning

I samarbejde med safeAway har vi udviklet den nye Study Abroad rejseforsikring, som specielt henvender sig til studerende, der skal på studieophold i udlandet. Vi har screenet markedet, holdt møder med flere forsikringsudbydere, gennemlæst en endeløs række af policer og derefter valgt safeAway som vores samarbejdspartner. Vi har sammen udviklet en prisvenlig løsning, som vi står 100% inden for.

5 grunde til at vælge Study Abroad rejseforsikring:

  1. Skræddersyet forsikring til studieophold i udlandet

  2. Ved køb af bagagedækning bliver du uden ekstra beregning dækket på dit indbo på op til 25.000 kr.*

  3. Dækningen for enkeltgenstande som mobil, PC og lignende er den højeste på markedet

  4. safeAway er 100% danskejet, og du bliver betjent af dansktalende personale hos Falck, hvis uheldet er ude

  5. Hos safeAway får du det bedste tilbud, når både dækning og pris skal sammenlignes

>> Tegn din Study Abroad forsikring hos safeAway

*Du får dækning af indbo med, når du tegner rejseforsikringen via ovenstående link. Denne indboforsikring er et tilbud, som man kun får med, når man kommer via EDUs hjemmeside. Indboforsikringen dækker bl.a. i tilfælde af brand eller indbrud.


Om EDU's samarbejde med safeAway

Efter en grundig gennemgang af forsikringsmulighederne i Danmark, har vi indgået et samarbejde med safeAway for at skabe en billig rejseforsikring med god dækning, som matcher de behov, man har som studerende i udlandet.

safeAway har været på markedet i cirka to år og er en af de nye og mere dynamiske selskaber. Direktør i safeAway, Ole Ærthøj, er en af de mest erfarne i den danske rejseforsikringsbranche, og han har tidligere har været direktør i Gouda Rejseforsikring.

safeAway er et 100% danskejet selskab, som er medlem af både Rejsegarantifonden og Forsikringsankenævnet. safeAways forsikringer er udarbejdet af Mapfre, som er en af Europas største udbydere af rejseforsikring og medicinsk assistance. Al assistance- og skadesbehandling sker gennem dansktalende personale hos Falck Global Assistance fra deres alarm- og hjælpecentral i Ballerup.

>> Tegn din Study Abroad forsikring hos safeAway


safeAway klarer sig godt i tests

safeAway scorer højt, når man sammenligner de forsikringstilbud, der er på markedet. Ifølge flere sammenligningssider er safeAway bedst i test. safeAway er en onlinebaseret virksomhed, som derfor kan tilbyde bedre priser, end de fleste og samtidig sikre en dækning helt i top. Vi ser det også som en fordel, at de er en mindre virksomhed, der er specialiseret i rejseforsikringer. EDU kan derfor bedre medvirke til at udvikle skræddersyede forsikringer til studerende, der skal læse i udlandet.

Husk at få styr på rejseforsikringen. Det behøver ikke tage lang tid, men det er bare vigtigt at få den købt. Vi anbefaler, at du tegner din forsikring ca. 1 måned før afrejse.

Du behøver ikke at søge til udlandet via EDU for at tegne Study Abroad rejseforsikringen hos safeAway - blot benyt dig af nedenstående link.

>> Tegn din Study Abroad forsikring hos safeAway