Summer School i Brisbane

Vil du på studieophold i sommerferien?

16. marts, 2016

Er du træt af den sløje, danske sommer? Har du lyst til at udfordre dig selv? Eller er du klassens duks, som synes at sommerferien er aaaaalt for lang...

Så tag på Summer School på et af vores mange samarbejdsuniversiteter.

Oplevelser & ECTS i en komprimeret pakke

Summer School giver dig mulighed for at samle mange ECTS på kort tid, så dit almindelige semester ikke bliver så presset. Og så er det en god måde at få set verden og opgradere CV'et, uden at skulle bruge et semester eller længere væk fra DK. Ofte giver Summer School også mulighed for at bo på campus, hvilket ellers mange steder er forbeholdt studerende på hele uddannelser.

Her er lidt quick facts:

  • Du kan læse 5 – 30 ECTS, afhængigt af hvor og hvor mange fag, du vil læse.

  • I Canada, England, Malaysia, Mexico, Singapore og USA ligger sommerfagene i perioden maj til august.

  • I Australien og New Zealand er sommerfagene i perioden november til februar.

  • Du kan få udlandsstipendium og SU til et Summer School ophold, hvis det indgår som en del af din danske uddannelse.

  • Der er masser af legater, som du kan søge til et Summer School ophold.

Få overblik over, hvor du ellers kan komme på Summer School. Se alle destinationerne her eller tjek kursusudvalget ved at bruge vores nye søgemaskine.

Bemærk at nogle frister for summerschool i år er overskredet.

 

Tjek f.eks. Summer School på Michigan State University

Michigan State University (MSU) har offentliggjort otte forskellige sommerkurser. Michigan State University er det ottende største universitet i USA og er ranket blandt de top 100 bedste i verden. Som studerende på MSU vil du blive en del af en "all-american experience" med traditionelle og autentiske amerikanske oplevelser og studere på det store campus i East Lansing med studerende fra alle 50 amerikanske stater.

Tjek de spændende kurser:

American Language & Culture - Udvikl dine engelskundskaber ved at lytte, læse og tale i autentiske situationer og deltag i forskellige kulturelle oplevelser.

Big Data & Social Network Analysis - Lær at benytte Social Netwok Analysis-redskaber, udforsk APIs for Sociale Medier, forstå teorierne bag analyse-research og bliv klogere på at integrere disse i virksomheder.  

Law: Comparative Contracts - Lær at kommunikér kontrakter mellem erhvervsfolk og advokater fra forskellige baggrunde og forstå aftaleret, forhandlingsevne og komparativ teori. 

Teaching & Learning In The New Millenium: Contemporary Students, Contemporary Techniques - Arbejd med dig selv som underviser og få redskaber til formelle og uformelle pædagogiske overbevisninger. 

Lights, Camera, Action! - Lær mere om kamerateknikker, lys- og lydindstillinger, interviewteknikker, filmredigering og storyboards og producér en professionel 5-minutters kortfilm i grupper.

International Litigation - Udforsk kulturelle forskelle, påvirkningen af juridisk praksis, det globale marked og bliv bedre til at forstå unikke udfordringer i international retstvist. 

Maker Culture - Vær i stand til at udvikle, designe og lave prototyper ved hjælp af innovativ teknologi på MSU Campus, blandt andet 3D-printere, softwareværktøj og laserskærere.

Social Media For Business & Digital Marketing - Lær at drive og udvikle blogs og sociale medier og spor deres indflydelse, bliv klogere på indhold og strategier til Social Media Marketing kampagner og bliv stærkere i brugen af e-business samt HCI.

 

Kontakt EDU, så vi kan hjælpe dig videre

Hvis du er interesseret i at høre om Summer School generelt eller de kurser, som MSU tilbyder i sommeren 2016, så kontakt os på mail: vejledning@edu-danmark.dk eller telefon 70 20 28 24.

 

Download kursusbeskrivelserne her:

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24.
Tjek åbningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.