Kæmpe rabat på studieophold på Hawai'i Pacific University (HPU)!

11. oktober, 2022

Hvis man kan tale om en drømmedestination for et studieophold i udlandet, så må Hawaii være svaret! Her får du bounty strande, vulkaner, kultur, surfing i verdenklasse, og ukulele for alle pengene. På Hawai'i Pacific University (HPU) er undervisningen i øvrigt helt i top, og dine kommende venner kommer fra hele verden! 🌎

Er du ikke overbevist endnu? Så læs lige med her.

Kæmpe rabat på dit studieophold på HPU

Vi har lavet en helt særlig rabataftale med HPU. Det betyder, at du automatisk får et legat fra HPU, når du søger ind som study abroad-studerende i et semester igennem EDU!

Helt konkret betyder det, at prisen for dit ophold blot er 7.000 USD, hvis du er bachelorstuderende, og 8.000 USD, hvis du er kandidatstuderende - det svarer til en besparelse på op til 8.700 USD!

Faktisk gælder rabatten helt fra forårssemesteret 2023 til og med forårssemesteret 2024, så skal du først afsted til efteråret næste år eller i foråret 2024, kan du stadig få glæde af den suveræne aftale.

Læs også vores portræt af Frederikke, der fik oplevelser hun aldrig havde turde drømme om...
 

Derfor er Hawai'i Pacific University (HPU) så fedt!

HPU ligger i Honolulu, og det er næsten umuligt at finde en skønnere studiedestination! Campus er i høj grad multikulturelt med studerende fra mere end 65 forskellige lande, og universitet har prioriteret små klassestørrelser med personlig opmærksomhed til den enkelte studerende.

Som du måske kan gætte, så er klimaet på Hawai'i helt perfekt, hvor der kun findes godt vejr og endnu bedre vejr! Honolulu har varieret udvalg af kulturelle tilbud, og i din baghave er den fantastiske hawaiianske natur.

Tag et kig på Hawai'i Pacific University universitetprofil hvor du kan læse meget mere om universitetet

Jeg vil afsted! Hvordan kommer jeg i kontakt med EDU?

Ellen Marie Hansen er EDU's vejleder for HPU, og hun vil rigtig gerne hjælpe dig med at få opfyldt dine drømme om et studieophold på HPU!

Du kan kontakte Ellen på 70 20 28 24 eller på emh@edu-danmark.dk, og så hun vi nok hjælpe dig godt i gang med processen.

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24.
Tjek åbningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.