Universiteter
Få overblik over hvor og hvad du kan læse
Menu
Javascript is required to view this map.

Uddannelse i England

 

Vil du gerne studere i udlandet og samtidig studere tæt på Danmark, så du kan få dine venner og familie på besøg, så er et studieophold i England måske dig.

På et studieophold i England vil du opleve alle de kendte engelske traditioner på tæt hold. Hvad med at se nationalsporten, fodbold, på landets største arenaer, drikke en masse engelsk te, opleve den åbentsindede befolkning og mødes med dine nye internationale venner på de kendte engelske pubs?

I England vil du opleve europæisk kultur, et land med en rig historie og mange anerkendte universiteter. Og så er det ikke det værste sted, at blive bedre til engelsk.

University of Hull, som EDU har samarbejde med, ligger i byen Kingston of Hull (oftest blot kaldet Hull), der er en by med omkring 250.000 indbyggere. Byen har attraktive shoppingmuligheder, en dansk sømandskirke og en attraktiv beliggenhed med storbyerne Manchester og London kun et par timers kørsel væk fra Hull. 

EDU har også samarbejde med University of Birmingham, som ligger i byen Birmingham. Byen er med 1 million indbyggere også en af Englands storbyer, og er kendt for at have flere kanaler end Venedig. Byen er meget gammel og er kendetegnet ved dens meget blandede arkitektur. I dag er det Englands næststørste bysamfund efter London, som i øvrigt kun ligger 1,5 times kørsel derfra. 

Læs mere om studiemulighederne på University of Hull og University of Birmingham i menuen til venstre.