Universiteter
Få overblik over hvor og hvad du kan læse
Menu
Javascript is required to view this map.

Uddannelse i USA

 

Drømmer du om at køre ned ad Highway 1 i en Mustang uden tag og nyde den spektakulære udsigt over Stillehavet igennem dine Ray-Bans? Har du lyst at indtage naturen på et surfboard, et par ski eller i dine vandrestøvler og dagen efter stå for foden af en skyskraber og indsnuse atmosfæren i en multietnisk storby? Eller hvad med en solbeskinnet søndagsslentretur over campus i dine joggingbukser, der bærer det lokale football teams logo, for at få dit morgenlige kaffefiks fra Starbucks?

USA er mulighedernes land, og lige meget om du drikker kaffe, kører i sportsvogn eller bestiger et bjerg, føles det som at udleve den amerikanske drøm.

’Stor’ er et af de vigtigste ord, når danskere skal beskrive USA. Bilerne, indkøbsvognene, burgermenuerne, gæstfriheden, oplevelserne – alting er større. USA overvælder med sine mangesporede motorveje, sit multietniske menneskemylder og sin fantastiske, kontrastfyldte natur, og det er umuligt ikke at lade sig imponere.

De næsten 300 millioner amerikanere udgør tilsammen et fascinerende folkefærd med rødder i alverdens nationaliteter. Imødekommenhed, hjælpsomhed og en tro på at alt kan lade sig gøre er kendetegnende og gør, at hverdagen som studerende og ny i landet glider lidt nemmere.


Uddannelse på top-universiteter

Har du lyst til at udleve den amerikanske drøm? Tag en del af din uddannelse i USA – EDU hjælper dig af sted. Vi repræsenterer en række universiteter på den solbeskinnede vestkyst fra San Diego i syd til Seattle i nord, på Hawai’i og på østkysten.

Universitetsverdenen i USA skiller sig ud ved enestående videnskabelige bidrag på alle fagområder – intet andet land kan fremvise så mange topuniversiteter og Nobel-pristagere. USA har mere end 4.000 højere læreanstalter, hvoraf 2.500 er private. I venstremenuen kan du læse mere om de universiteter, EDU samarbejder med.