Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

25.104041, 55.167793

Læs på Hult International Business School

Hult International Business School (Hult) blev grundlagt i 1964 og er et af verdens mest internationale universiteter med campusser i 4 forskellige lande. Hult har campusser i Boston, San Francisco, New York, Dubai, London, Shanghai og Ashridge (UK) og er ranket som et af verdens bedste businessuniversiteter. Hult er desuden den første business school i USA, der har opnået at blive akkrediteret af de tre forskellige anerkendte systemer AACSB, EQUIS og AMBA. Kun 1% af verdens business school har disse tre akkrediteringer - den såkaldte "triple crown". Disse akkrediteringer betyder, at du som studerende kan forvente et innovativt læringsmiljø, der udvikler lederskab, iværksætterfærdigheder og en følelse af globalt ansvar. 

Hult har 1700 masterstuderende med 120 forskellige nationaliteter. Hult benytter et rotation-princip, som betyder, at man kan studere i 3 forskellige lande på 1 år. Det giver dig en international uddannelse, som kan bruges i hele verden.

Top 3 grunde til at læse på Hult International Business School (Hult)

 1. Studér i 3 forskellige lande på 1 år.

  På Hult kan du læse i både Europa, USA og Kina og gøre din masteruddannelse færdig på 1 år.
   
 2. Hult er meget internationalt fokuseret med studerende fra hele verden

  De studerende på universitetet kommer fra 120 forskellige lande.
   
 3. Hults professorer har alle stor erhverserfaring fra internationale virksomheder eller ejer egen virksomhed. I undervisningen bruges en praktisk undervisningsform, hvor den studerende kommer til at arbejde med opgaver fra erhvervslivet.

  Hult's professorer kommer alle fra erhvervslivet og medbringer stor erfaring.
   

Top 5 fagområder på Hult International Business School (Hult)

 1. Master of International Business
 2. Master of International Marketing
 3. Master of Finance
 4. Master of Business Administration
 5. Specializations i Marketing, Finance, Entrepreneurship, Project Management og Sustainability
   

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Hult International Business School (Hult) 7 forskellige campuses

Du kan starte på et af følgende 4 campusser; Boston, San Francisco, Dubai eller London. De andre campusser kan du vælge at læse på, enten på dit 2. eller 3. semester.  Boston, San Francisco og Dubai er alle godkendt til udlandsstipendium på SU's Fast Track liste.  Hvis du ønsker at starte i London er dette også en mulighed. Dog skal uddannelsen først søges godkendt af SU styrelsen, før man kan medtage udlandsstipendium.

Boston

En af USA's største studiebyer. Hjemby for mange konsulentfirmaer og store globale virksomheder.

San Francisco

Kendt for at være IT- og innovationshovedstad i USA. Silicon Valley ligger lige uden for San Francisco og Google, Apple, Facebook og Twitter har alle hovedkontor i San Francisco.

London

Europa's finansielle centrum. En af verdens mest internationale byer.

Dubai

En af de største byer i mellemøsten. Hovedsæde for mange banker, finansielle virksomheder, konsulent- og IT-virksomheder.

Shanghai

Kina's finansielle centrum, over 100 internationale virksomheder har hovedsæde i Shanghai, såsom Apple, Unilever, KPMG, Huawei, Haie. Alle Hult-studerende får tilbudt gratis mandarinkursus.

New York

USA's største by og finansielt hovedsæde.

Ashridge

Ashridge ligger 40 minutter uden for London og er en historisk by fyldt med dejlige parker.