Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

University of Hull

“It’s never dull in Hull” siger de lokale. Byen har en gloværdig fortid og i dag kan du stadig nyde de smukke gader og gode kunstscene. Kunst og kultur er årsagerne til, at Hull i 2017 var europæisk Kulturhovedstad sammen med Aarhus. Vil du på ture i weekenderne er der kun 2-3 timer med tog til Manchester og London. På University of Hull ...

University of Birmingham

Ønsker du en akademisk udfordring, så kunne University of Birmingham være det rigtige valg for dig. Universitetet ligger blandt verdens 100 højest rankede universiteter på QS World University Rankings liste og er samtidig blandt de 15 bedst rangerede universiteter i Storbritannien. Universitetet er mere end 100 år gammelt, og der er over ...

Regent’s University, London

Vil du læse i hjertet af London, så er Regent's University London helt sikkert det rigtige valg for dig. Universitetet ligger midt i Regent's Park, hvilket giver en ro til at koncentere sig om studierne i en ellers hektisk storby. Undervisningen foregår i mindre grupper, så det faglige udbytte bliver optimeret. Regent's University London ...

University of Essex

University of Essex er et internationalt universitet med 13.000 studerende fra 140 forskellige lande. Universitetet blev grundlagt i 1964, og er anerkendt for deres undervisning. Universitetet udbyder en lang række uddannelser, og som study abroad studerende kan du stort set vælge frit mellem kurser på de forskellige uddannelser ...

Uddannelse i England

Vil du gerne studere i udlandet og samtidig studere tæt på Danmark, så du kan få dine venner og familie på besøg? Eller starte din internationale karriere i verdens 5. største økonomi. Så er et studieophold i England måske dig.

På et studieophold i England vil du opleve alle de kendte engelske traditioner på tæt hold. Hvad med at se nationalsporten, fodbold, på landets største arenaer, drikke en masse engelsk te, opleve den åbentsindede befolkning og mødes med dine nye internationale venner på de kendte engelske pubs?

I England vil du opleve europæisk kultur, et land med en rig historie og mange anerkendte universiteter. Og så er det ikke det værste sted, at blive bedre til engelsk.

EDU tilbyder flere studiemuligheder alt efter pris, beliggenhed og dit faglige fokus.

Studieophold i London

I London kan du studere på Regent's University London, der ligger helt centralt i byen. Undervisningen er på et højt niveau og foregår i mindre grupper, så du virkelig rykker dig fagligt. Og samtidig kan London tilbyde alt, hvad man kan ønske sig at lave i en storby.

Uddannelse i Essex

Hovedcampus for University of Essex ligger i Colchester, som er Englands ældste by - mere end 2000 år gammel. Der er et rigt kulturliv i form af museer, gallerier, Colchester Zoo, restauranter og shopping. Byen ligger tæt på havet ved Mersea Island, og nærtliggende smukke landsbyer. Så der er rig mulighed for at opleve Englands gamle byer og natur. Samtidig er  der kun en times kørses ind til centrum af London. Og så kan du bo billigt. University of Essex har også et campus i den moderne havneby Southend-on-Sea med masser af vandsportsaktiviteter og en lang havnepromenade, hvor du f.eks. kan nyde en omgang fish 'n' chips skyllet ned med en pint.

Studiemuligheder i Kingston upon Hull

University of Hull, som EDU har samarbejde med, ligger i byen Kingston upon Hull (oftest blot kaldet Hull), der er en by med omkring 250.000 indbyggere. Byen har attraktive shoppingmuligheder, en dansk sømandskirke og en attraktiv beliggenhed med storbyerne Manchester og London kun et par timers kørsel væk fra Hull. 

Uddannelse i Birmingham

EDU har også samarbejde med University of Birmingham, som ligger i byen Birmingham. Byen er med 1 million indbyggere også en af Englands storbyer, og er kendt for at have flere kanaler end Venedig. Byen er meget gammel og er kendetegnet ved dens meget blandede arkitektur. I dag er det Englands næststørste bysamfund efter London, som i øvrigt kun ligger 1,5 times kørsel derfra. 

Læs mere om studiemulighederne på Regent's University London, University of Essex, University of Hull og University of Birmingham.
Kontakt os på 70 20 28 24 eller vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med dine overvejelser om et studieophold.

Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.