Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse
OBS: På vores EDU Days events i København , Odense , Aarhus og Aalborg d. 30/9 - 3/10, kan vores vejledere hjælpe dig vedr. University of Hull og du kan høre oplæg om EDU og succesfuld legatsøgning. Tilmeld dig og deltag i konkurrencen om et GoPro kamera til dit ophold. “It’s never dull in Hull” siger de lokale. Byen har en gloværdig ...
OBS: På vores EDU Days events i København , Odense , Aarhus og Aalborg d. 30/9 - 3/10, kan vores vejledere hjælpe dig vedr. University of Birmingham og du kan høre oplæg om EDU og succesfuld legatsøgning. Tilmeld dig og deltag i konkurrencen om et GoPro kamera til dit ophold. Ønsker du en akademisk udfordring, så kunne University of ...
OBS: Mød en repræsentant fra Regent's University London på vores EDU Days events i København , Odense , Aarhus og Aalborg d. 30/9 - 3/10. Tilmeld dig og deltag i konkurrencen om et GoPro kamera til dit ophold. Vil du læse i hjertet af London, så er Regent's University London helt sikkert det rigtige valg for dig. Universitetet ligger midt ...
OBS: Mød en repræsentant fra University of Essex på vores EDU Days events i København , Odense , Aarhus og Aalborg d. 30/9 - 3/10. Tilmeld dig og deltag i konkurrencen om et GoPro kamera til dit ophold. University of Essex er et internationalt universitet med 13.000 studerende fra 140 forskellige lande. Universitetet blev grundlagt i 1964 ...

Uddannelse i England

Vil du gerne studere i udlandet og samtidig studere tæt på Danmark, så du kan få dine venner og familie på besøg? Eller starte din internationale karriere i verdens 5. største økonomi. Så er et studieophold i England måske dig.

På et studieophold i England vil du opleve alle de kendte engelske traditioner på tæt hold. Hvad med at se nationalsporten, fodbold, på landets største arenaer, drikke en masse engelsk te, opleve den åbentsindede befolkning og mødes med dine nye internationale venner på de kendte engelske pubs?

I England vil du opleve europæisk kultur, et land med en rig historie og mange anerkendte universiteter. Og så er det ikke det værste sted, at blive bedre til engelsk.

EDU tilbyder flere studiemuligheder alt efter pris, beliggenhed og dit faglige fokus.

Studieophold i London

I London kan du studere på Regent's University London, der ligger helt centralt i byen. Undervisningen er på et højt niveau og foregår i mindre grupper, så du virkelig rykker dig fagligt. Og samtidig kan London tilbyde alt, hvad man kan ønske sig at lave i en storby.

Uddannelse i Essex

Hovedcampus for University of Essex ligger i Colchester, som er Englands ældste by - mere end 2000 år gammel. Der er et rigt kulturliv i form af museer, gallerier, Colchester Zoo, restauranter og shopping. Byen ligger tæt på havet ved Mersea Island, og nærtliggende smukke landsbyer. Så der er rig mulighed for at opleve Englands gamle byer og natur. Samtidig er  der kun en times kørses ind til centrum af London. Og så kan du bo billigt. University of Essex har også et campus i den moderne havneby Southend-on-Sea med masser af vandsportsaktiviteter og en lang havnepromenade, hvor du f.eks. kan nyde en omgang fish 'n' chips skyllet ned med en pint.

Studiemuligheder i Kingston upon Hull

University of Hull, som EDU har samarbejde med, ligger i byen Kingston upon Hull (oftest blot kaldet Hull), der er en by med omkring 250.000 indbyggere. Byen har attraktive shoppingmuligheder, en dansk sømandskirke og en attraktiv beliggenhed med storbyerne Manchester og London kun et par timers kørsel væk fra Hull. 

Uddannelse i Birmingham

EDU har også samarbejde med University of Birmingham, som ligger i byen Birmingham. Byen er med 1 million indbyggere også en af Englands storbyer, og er kendt for at have flere kanaler end Venedig. Byen er meget gammel og er kendetegnet ved dens meget blandede arkitektur. I dag er det Englands næststørste bysamfund efter London, som i øvrigt kun ligger 1,5 times kørsel derfra. 

Læs mere om studiemulighederne på Regents University London, University of Essex, University of Hull og University of Birmingham i menuen til venstre. Eller kontakt os på 70 20 28 24, så vi kan hjælpe dig med dine overvejelser om et studieophold.