Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

RMIT University, Ho Chi Minh City og Hanoi

Flyt studiet til Vietnam og få en kulturel indsprøjtning. Her er kaos, kultur og kærlige mennesker, der sikrer dit et studieophold med mange oplevelser på kort tid. RMIT University Vietnam har afdelinger i Hanoi og Ho Chi Minh City. Universitetet blev grundlagt i 2001 og er en underafdeling af RMIT University i Melbourne, Australien. Du ...

Uddannelse i Vietnam

Vil du opleve asiatiske metropoler med pulserende liv fra morgen til aften, en utrolig gæstfri befolkning, eksotiske gadekøkkener og uendelig shopping og samtidig kunne trekke i regnskoven i weekenden, så skulle du overveje at læse et semester eller to i Vietnam.

Kolonitid, storbyliv og eventyrlig natur

I Vietnam får du det bedste af mange verdener. Forestil dig traditionel vietnamesisk kultur krydret med moderne storbyliv og tilsæt så flere hundrede års fransk kolonihistorie, så har du byerne Ho Chi Minh City, Vietnams største by, og hovedstaden Hanoi. Begge byer byder på brede boulevarder, skyskrabere, hæsblæsende trafik, spændende historie og et dejligt varmt klima.

Samtidig er Vietnams fantastiske natur med tropiske regnskove, brusende floder, grønne bjerge og kridhvide sandstrande aldrig langt væk. En weekendtur væk fra bøgerne kan fx bestå af et flodkrydstogt eller gå til et af landets mange elefantreservater.

Storbyer midt i Asien

Med sin centrale placering i Sydøstasien og sine gode flyforbindelser er Vietnam et godt udgangspunkt for at udforske andre dele af Asien – du kan være i Hong Kong eller Bangkok på under to timer, og selv Japan er ikke mere end 4-5 timers flyvning væk.

Livet som studerende

Med hjælp fra EDU er der mulighed for at læse på det anerkendte australske universitet RMITs afdelinger i Hanoi og Ho Chi Minh City, hvor du er sikret samme høje undervisningsstandard som i Australien. Studiemiljøet er meget internationalt, og universitetet tilbyder et rigt studenterliv med masser af klubber og gode sportsfaciliteter. Læs mere om RMIT Vietnam i venstremenuen.

Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.