Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

Singapore campus of James Cook University (JCUS)

Vil du studere i en storby, hvor kultur og underholdning er lige rundt om hjørnet? Så kan Singapore campus of James Cook University være noget for dig. Singapore campus of James Cook University blev grundlagt i 2003 og er i 2015 flyttet til spritnye campusfaciliteter på Sims Drive. Universitetets campus i Singapore er spækket med lækre ...

Uddannelse i Singapore

Business or pleasure? Singapore er begge dele! På kun 150 år har bystaten i kraft af sin strategiske placering midt i Asien, vokset sig til et regionalt og globalt centrum for handel og turisme. Singapore er en attraktiv uddannelsesdestination og er ubestridt Asiens rigeste, mest veludviklede og moderne by. Et sandt mekka for oplevelser lige fra shopping, mad og kunst til Formel 1. Singapore ligger desuden et stenkast fra et væld af naturoplevelser i verdensklasse.

Singapore har dog også et ry for at have nogle spøjse love - eksempelvis er det forbudt at tygge tyggegummi og kramme offentligt.  Studerende i Singapore skal eksempelvis også være på campus mindst tre timer om dagen i hverdagene, også selvom de ikke nødvendigvis har undervisning.

Singapore - en af Asiens mest attraktive studiebyer

Singapore er ikke større end Bornholm, men har et indbyggertal på 4-5 millioner, hvilket giver landet den næsthøjeste befolkningstæthed i verden. Landet er multikulturelt, multireligiøst, har en meget lav kriminalitetsrate og en høj levestandard, der, sammen med gennemsnitstemperaturer, der ligger mellem 23 og 33 grader, gør den til en af de mest attraktive storbyer i Asien. Singapore er også flere gange blevet vurderet til at være en af Asiens bedste byer at studere og arbejde i. 

Et uddannelsesophold i Singapore giver den studerende mulighed for at lære i et internationalt miljø samtidig med, at de oplever Asiens rivende udvikling på helt tæt hold.

Læs på Singapore campus of James Cook University

På Singapore campus of James Cook University er der 2500 studerende, hvoraf 60% er internationale studerende. Engelsk er hovedsproget for undervisning på universitetet, og der udbydes 32 forskellige uddannelser inden for bl.a. business, økonomi, informationsteknologi og psykologi.

Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.