Find det rigtige universitet til din uddannelse i udlandet

EDU samarbejder med universiteter i en række lande. EDU er ansat af de universiteter, som du kan finde her på siden. Det betyder, at vi giver gratis hjælp gennem hele ansøgningprocessen, så det er lettere for dig at blive optaget på dét universitet, som har førsteprioritet. Det er medvirkende til, at 98% af EDU's ansøgere bliver optaget på dét universitet, de søger.

I menuen kan du se en oversigt over vores samarbejdsuniversiteter i Australien, Canada, England, Holland, Kina, Malaysia, New Zealand, Singapore, Vietnam og USA.

Ved at klikke på universitetsnavnene, kan du finde mere information om de enkelte universiteter. Du finder både information om hvad der gør hvert universitets unikt, samt information om fag og programmer, du kan læse. Derudover kan du finde relevant information omkring ansøgningsprocessen, såsom optagelseskrav (herunder engelskkrav), startdatoer og deadlines. Endelig kan du downloade brochurer og ansøgningsskemaer.Uanset hvilket uddannelsesområde du er interesseret i, vil du kunne finde et eller flere af vores samarbejdsuniversiteter, der kan tilbyde fag og programmer på området.Hjælp til uddannelse i udlandet

Udover at få inspiration ved at læse om de forskellige universiteter, kan du i venstremenuen få hjælp til at vælge universitet, søge i vores studiedatabase eller se hvor i landet du kan møde EDU næste gang.

Og du er altid velkommen til at kontakte vores erfarne vejledere på telefon 70 20 28 24 eller på email vejledning@edu-danmark.dk

Vi har alle sammen selv læst i udlandet, så vi glæder os til at hjælpe dig.