Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

-33.918898, 151.231055

Læs på University of New South Wales (UNSW), Sydney

Har du lyst til studere i et livligt, internationalt miljø, hvor du også kan få undervisning i absolut verdensklasse? Er du interesseret i at udforske en pulserende storby på helt tæt hold og samtidig være et stenkast fra den smukkeste strand? Alt dette kan kombineres på University of New South Wales (UNSW).

UNSW er et offentligt finansieret universitet, grundlagt i 1949 og beliggende sydøst for Sydney CBD. Sydney er hovedstad i delstaten New South Wales og er den største by i Australien med ca. 4 millioner indbyggere. Klimaet er mildt med temperaturer mellem 18 og 32°C om sommeren og 8 og 18°C om vinteren.

UNSW er et internationalt anerkendt forskningsuniversitet og medlem af The Group of Eight, en koalition af Australiens 8 førende universiteter.

Universitetet har i alt 52.000 studerende, hvoraf ca. 12.000 er internationale. Kensington Campus, som ligger ca. 7 km syd for Sydney CBD, er hovedcampus. Derudover er der Paddington Campus, som er College of Fine Arts (COFA).

Det er muligt at bo på Kensington Campus, og derudover råder universitetet over en række boliger for områderne omkring campus. Universitetet garanterer accommodation for Study Abroad studerende i universitetets boliger (on- og off-campus).

Top 3 grunde til at læse på University of New South Wales (UNSW)
Top 5 fagområder på University of New South Wales (UNSW)
Top 3 fordele ved området uden for University of New South Wales (UNSW)
 


Top 3 grunde til at læse på University of New South Wales (UNSW)

 1. Universitetet er et af de største i Australien med masser af forskellige uddannelser!

  UNSW er ranket i verdens top 50 og tilbyder en bred vifte af uddannelser på både bachelor- og kandidatniveau. 
   
 2. University of New South Wales er fremragende inden for både undervisning og indlæring!

  Dette er blevet bevist gang på gang igennem hele universitetets historie. Du kan blandt andet kombinere et Study Abroad ophold med unikke praktikmuligheder på UNSW. 
   
 3. Universitetet er en del af den prestigefyldte Group of Eight!

  Group of Eight (G8) er en sammenslutning af Australiens bedste og mest prestigefyldte universiteter. UNSW markerer sig dog også internationalt - se universitetets placering på de internationale rankings.
   

Top 5 fagområder på University of New South Wales (UNSW)

 1. Business
 2. Engineering
 3. Law
 4. Architecture
 5. Science

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Top 3 fordele ved området uden for University of New South Wales (UNSW)

 1. Universitetet ligger i centrum af Sydney, som er både sikker, multikulturel og en af verdens mest spændende byer! Samtidig har du kun 5 minutter til den nærmeste strand, Coogee Beach.  
   
 2. Klimaet i New South Wales er mildt og behageligt året rundt!
   
 3. Det er nemt at udforske resten af Australien og også New Zealand fra Sydney, som har flyruter til det meste af verden!

Læs mere om Sydney og området omkring Sydney


CRICOS Provider 00098G


Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til en specifik destination, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Din vejleder til dette universitet er Cecilie Bech Lindgren.

Kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.