Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

34.070436, -118.443775

Læs på University of California, Los Angeles (UCLA)

 

University of California, Los Angeles (UCLA) blev grundlagt i 1919 i Los Angeles, Californien, og er et af de højest rankede forskningsuniversiteter i USA.

Det store UCLA campus er placeret i et af de mest attraktive områder af Los Angeles kun ca. 8 km. fra Stillehavet og områder som Beverly Hills, West Hollywood, Century City og strandene i Santa Monica og Venice ligger kun en kort køretur derfra. Tre buslinier kører direkte til og fra campus, så det er nemt at komme til UCLA eller de omkringliggende områder.

UCLA er en del af University of California, som består af ti forskellige universiteter spredt over hele Californien. UCLA har ca. 40.000 studerende og er dermed det største - og også det mest kendte - af universiteterne i UC-systemet.

Campus består af omkring 180 smukke bygninger med en blanding af romansk og moderne arkitektur, og disse er fordelt på et kæmpe areal af grønne områder, hvor du blandt andet også finder swimming pools, tennisbaner, fitnesscentre, restauranter, biograf, teater, forretninger osv.

Los Angeles er den største by i Californien og den anden største i USA med ca. 3,8 millioner indbyggere. Klimaet i Los Angeles er varmt og solrigt med temperaturer på 18-25 grader hele året rundt. Los Angeles er bl.a. kendt for tv- og filmindustrien i Hollywood, strandene ved Santa Monica, Venice og Malibu og er generelt rig på ægte amerikansk kultur i alle afskygninger. Derudover er Los Angeles et godt udgangspunkt, når du vil udforske resten af Californien som fx nationalparkerne Yosemite, Death Valley, Channel Islands, Seqouia og Point Reyes, der alle kan nåes i bil.

Top 3 grunde til at læse på University of California, Los Angeles (UCLA)
Top 5 fagområder på University of California, Los Angeles (UCLA)
Top 3 fordele ved området uden for University of California, Los Angeles (UCLA)


Top 3 grunde til at læse på universitetet

 1. University of California Los Angeles (UCLA) er et internationalt anerkendt topuniversitet med en perfekt beliggenhed i Los Angeles. 

  Universitetet er højt ranket på de internationale rankinglister og tiltrækker derfor mange internationale studerende. 
   
 2. Universitetet har et af de flotteste campusser i Los Angeles. 

  Som studerende har du kort afstand til attraktive Beverly Hills, Century City, West Hollywood, Santa Monica og de lækre strande. 
   
 3. Som studerende på UCLA har du mulighed for at læse fag både på UCLA og UCLA Extension.

  På UCLA har du mulighed for at få en masse praktisk erfaring og et "hands-on" perspektiv på dit studie. 

Top 5 fagområder på universitetet

 1. Business and Management

 2. Entertainment

 3. Mathematics

 4. Chemistry

 5. Political Science

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Top 3 fordele ved området uden for universitetet

 1. Los Angeles syder af kulturel diversitet, som blandt andet kommer til udtryk i de mange muligheder for teateroplevelser, koncerter og museer. 
   
 2. Som studerende har du rig mulighed for at tage på udflugter til blandt andet San Diego, Santa Barbara, Palm Springs, San Francisco, Grand Canyon og Yosemite.
   
 3. Los Angeles byder på mange attraktive sportsoplevelser som LA Lakers Basketball, Dodgers Baseball, LA Clippers Basketball, LA Kings Ishockey og LA Galaxy Fodbold. 

Læs mere om Los Angeles.


Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.
 
Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.
 
Din vejleder til dette universitet er Ellen Marie Hansen.
 
Kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.