Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

-45.863934, 170.515476

Læs på University of Otago, Dunedin

 

University of Otago er det ældste universitet i New Zealand. Det blev grundlagt i 1869 i byen Dunedin på New Zealands sydø. University of Otagos hovedcampus ligger i byen Dunedin, men universitetet har også 4 andre campusser i byerne Auckland, Wellington, Christchurch og Invercargill. Universitetet har 18.000 studerende, hvoraf ca. 2.000 er internationale studerende.

Dunedin er New Zealands eneste rigtige universitetsby. Dunedin har 120.000 indbyggere, hvoraf en meget stor procentdel er studerende på University of Otago. Selvom det er en mindre by, er der gode muligheder for at gå på cafe, restauranter eller shoppe. De fineste museer, gallerier og biblioteker i New Zealand ligger i Dunedin.

Tæt på campus finder man også bjerge, fjorde og den smukke New Zealandske kyst.

Top 3 grunde til at læse på University of Otago
Top 5 fagområder på University of Otago
Top 3 fordele ved området uden for University of Otago
 


Top 3 grunde til at læse på universitetet

 1. Universitetet ligger centralt i New Zealands skønneste studieby.

  Dunedin tilbyder et væld af kulturelle tilbud og universitetets campus er fantastisk smukt med historiske bygninger og boligmuligheder lige ved siden af.
   
 2. Som international studerende får du meget støtte undervejs.

  Universitetet har både fitnesscenter, adskillige faglige og personlige rådgivningscentre samt en veludviklet studenterforening.
   
 3. Du kan bo på eller lige ved siden af campus.

  De fleste internationale studerende vælger at dele et hus med 3-4 andre studerende, og du får således mulighed for at lære både lokale og internationale studerende at kende helt fra begyndelsen af dit ophold.
   

Top 5 fagområder på universitetet

 1. Business
 2. Environmental Sciences
 3. Recreation, Sports and Exercise Science
 4. Health Sciences
 5. International Studies

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Top 3 fordele ved området uden for universitetet

 1. Selve campus er virkelig smukt med masser af historiske bygninger, og du har adgang til forretninger og restauranter lige rundt om hjørnet.
   
 2. Dunedin ligger lige på kanten af den smukke Otago halvø, som er hjemsted for kolonier af guløjede pingviner, sæler, søløver og albatrosser.
   
 3. Byen giver hurtig adgang til verdens bedste legeplads for udendørsentusiaster, hvad enten du er til skisport, bungee jumping, hiking, vandsport eller fotografering!

Læs mere om Dunedin og New Zealand.


Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Din vejleder til dette universitet er Christian Jacobsen.

Kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.