Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

-33.883802, 151.201208

Læs på University of Technology Sydney (UTS)

University of Technology Sydney (UTS) er med sine mere end 40.000 studerende et af de største universiteter i Australien. Universitetets City Campus ligger i hjertet af Sydney og derfor tæt på alting, og kun en kort bus- eller togtur fra både Bondi Beach og Operahuset. Universitetet er igang med en større renovering af  campus, og fremstår allerede nu som et state-of-the-art universitet med alle top-moderne fasciliteter.

UTS er et af Australiens førende universiteter indenfor teknologi og er et af fem universiteter i Australian Technology Network, men tilbyder også studier og fag indenfor en lang række andre områder. Universitetet har en særlig praktisk tilgang til undervisningen og stærke bånd til erhvervslivet, og mange UTS studerende har et praktikophold i løbet af deres studietid. Derudover har universitetet et godt ry indenfor forskning.

Top 3 grunde til at læse på University of Technology Sydney (UTS)
Top 5 fagområder påUniversity of Technology Sydney (UTS)
Top 3 fordele ved området uden for University of Technology Sydney (UTS)


Top 3 grunde til at læse på University of Technology Sydney (UTS)

 1. Universitetet midt i Sydney

  Universitetet ligger i hjertet af Sydney - Australien's globale storby - og er internationalt, innovativt og praktisk orienteret.
   
 2. Universitetets anerkendte uddannelser

  Du kan her vælge mellem mere end 300 anerkendte uddannelser - både indenfor traditionelle og nye studieområder.
 1. Campus i verdensklasse

  UTS er et top-moderne universitetet med faciliteter der lever op til alle tænkelige krav.

Top 5 fagområder på University of Technology Sydney (UTS)

 1. Business

 2. Communications

 3. Engineering & IT

 4. Law

 5. Science

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Top 3 fordele ved området uden for University of Technology Sydney (UTS)

 1. Sydney er en af de mest populære byer i verden at bo i, og tiltrækker årligt mere end 35.000 internationale studerende.
 1. Sydney er en af de mest multikulturelle byer i verden, hvilket afspejles i byens mange festivaller og aktiviteter, som finder sted året rundt.
 1. Universitetet ligger bare 10 minutters gang fra Sydney's Central Station, og tæt på restauranter, alle former for underholdning og masser af butikker.

CRICOS Provider No.  00099F