Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

Bolig på University of Technology Sydney (UTS)

Generelt om bolig
Boligmulighederne på universitetet


 Generelt om bolig

Det er dit ansvar at finde bolig, når du rejser ud og studerer i udlandet. Til gengæld tilbyder vi dig adgang til gode råd og ideér ved at:

  • invitere dig til at blive medlem af vores individuelle facebookgrupper for studerende, der har været på, eller skal af sted til samme destination som dig. 
  • sende dig en pre-departure guide, hvor du kan læse om generelle råd til bolig i udlandet, specifik information om boligmulighederne på destinationen samt gode råd fra tidligere studerende, der har været af sted på universitetet.
  • invitere dig til et pre-departure webinar inden afrejse, hvor du vil få generel information og råd til boligsøgning.

Udover det, er du også altid velkommen til at kontakte os, så tager vi gerne en snak med dig om, hvilke muligheder der er.

Det kan være en smule angstprovokerende at tage af sted til et helt nyt land, og ikke helt vide hvor du skal bo. Det kan vi sagtens forstå, men vi er sikre på, at det hele nok skal gå. Vi har i hvert fald aldrig hørt om nogen, som ikke har fundet et sted at bo, mens de var ude at læse.


 Boligmulighederne på universitetet

På University of Technology Sydney er der mulighed for at bo på campus. Du vil få mere information om mulighederne, når du er optaget på universitetet.

For Study Abroad studerende

Universitetet tilbyder Housing Priority for Study Abroad studerende, hvilket ikke er en garanti for bolig, da efterspørgslen er stor, men Study Abroad studerende prioriteres, når de søger bolig gennem universitetet inden ansøgningsfristen. Universitetet anbefaler, at Study Abroad studerende søger bolig gennem dem, da det kan være svært at finde bolig i Sydney. Se mere her.


 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.