Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

34.239905, -118.528404

Læs på California State University Northridge (CSUN), Los Angeles

OBS: Mød en repræsentant fra California State University Northridge på vores EDU Days events i København, Odense, Aarhus og Aalborg d. 30/9 - 3/10.
Tilmeld dig og deltag i konkurrencen om et GoPro kamera til dit ophold.


Universitet blev grundlagt i 1958 og er en del af California State University systemet, der er det største system for videregående uddannelse i USA. Bydelen Northridge ligger i San Fernando Valley, og på CSUNs campus er der stadig spor af de citrusplantager, der engang dækkede det meste af denne frugtbare dal. Vejret er skønt i det sydlige Californien, og du kan nyde en af de årlige 300 solskinsdage i campusområdets egen botaniske have.

EDU kan hjælpe dig med at søge ind på et Study Abroad-ophold af et eller to semestres varighed. På CSUN bliver du en del af en stjernespækket række af alumner, da tidligere studerende – foruden guvernører, senatorer og astronauter – tæller en lang række musikere og skuespillere, som fx sangerinden og American Idol-dommeren Paula Abdul, Police-guitaristen Andy Summers og modellen og skuespilleren Eva Mendes.

Top 3 grunde til at læse på California State University Northridge (CSUN)
Top 5 fagområder på California State University Northridge (CSUN)
Top 3 fordele ved området uden for California State University Northridge (CSUN)


Top 3 grunde til at læse på California State University Northridge (CSUN)

 1. Stort fagudvalg.

  På CSUN er det muligt for studerende at vælge fag fra mere end 70 degree programs, hvilket gør universitetet attraktivt for studerende fra mange forskellige studieretninger.

 2. Internationale studerende indgår på lige fod med amerikanske studerende.

  På CSUN oprettes der ingen klasser kun for internationale studerende. De internationale studerende bliver fuldt integreret i undervisningen på lige fod med de amerikanske studerende, hvilket gør den amerikanske studieoplevelse langt mere autentisk.

 3. Gode studiemuligheder for businessstuderende.

  CSUNs Accredited College of Business tager med glæde imod internationale studerende.


Top 5 fagområder på California State University Northridge (CSUN)

 1. Business Administration & Finance

 2. Accountancy

 3. Psychology

 4. Cinema & Television

 5. Music & Art  

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Top 3 fordele ved området uden for universitetet

 1. Tæt ved Hollywood og downtown Los Angeles og alt hvad dette indebærer af verdensklasse restauranter, fantastisk shopping og natteliv og muligheden for at løbe ind i diverse berømtheder. 
   
 2. Fra CSUN er det let at komme til alle de skønne strande og naturområder, som Los Angeles og omegn (også) har at byde på. 
   
 3. Klimaet i det sydlige Californien er skønt både sommer og vinter.

Læs mere om Los Angeles og San Fernando Valley, hvor bydelen Northridge ligger.


Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Din vejleder til dette universitet er Inger Caroline Pedersen.

Kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.