Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

34.239905, -118.528404

Læs på California State University Northridge (CSUN), Los Angeles

California State University Northridge (CSUN) har - ifølge EDU-studerende - et vildt fedt campus med mange gode faciliteter. Der arrangeres mange sociale events - både på og udenfor campus - som gør det umuligt at kede sig. Som bonus-info kan vi afsløre, at CSUN ofte lægger campus til diverse film- og serieoptagelser, så du kan faktisk risikere at opleve et strejf af Hollywood helt tæt på!

Universitet blev grundlagt i 1958 og er et af de største offentlige universiteter i Californien - som værende en del af California State University systemet, der er det største system indenfor videregående uddannelse i USA. CSUN kan prale af at have studerende fra mere end 90 forskellige lande, og har mange års erfaring i at tage imod internationale studerende. Ud af de ca. 40.000 studerende, der hvert år indtager universitetets campus, er omkring 3.000 af dem internationale studerende.

Bydelen Northridge ligger flot placeret i San Fernando Valley, et hyggeligt område omgivet af smukke bjerge, og med blot en lille halv times kørsel til Downtown Los Angeles og alt hvad dette indebærer af kulturelle fristelser.  

EDU kan hjælpe dig med at søge ind på et Study Abroad ophold af et eller to semestres varighed. Vil du søge til CSUN som en del af et sabbatår, tilbyder de også et et-årigt program specifikt til dette formål. 
På CSUN bliver du en del af en stjernespækket række af alumner, som tæller alt lige fra højtstående politikere, sangerinden Paula Abdul, skuespilleren Eva Mendes og tidligere Police guitarist Andy Summers. 

Top 3 grunde til at læse på California State University Northridge (CSUN)
Top 5 fagområder på California State University Northridge (CSUN)
Top 3 fordele ved området uden for California State University Northridge (CSUN)


Top 3 grunde til at læse på California State University Northridge (CSUN)

 1. Stort fagudvalg.

  På CSUN vil du kunne vælge fag blandt ca. 100 forskellige fagområder, hvilket gør universitetet særdeles attraktivt for studerende fra mange forskellige studieretninger og lande.
  Særligt deres Business, Engineering og Film programs er ranket som nogle af de bedste i USA, ligesom de har en meget anerkendt profil indenfor mediestudier.

 2. Internationale studerende indgår på lige fod med amerikanske studerende.

  På CSUN oprettes der ingen klasser kun for internationale studerende. De internationale studerende bliver fuldt integreret i undervisningen på lige fod med de amerikanske studerende, hvilket gør den amerikanske studieoplevelse langt mere autentisk.

 3. Et stolt universitet med studerende fra hele verden!

  CSUN er meget stolte af deres studiemiljø, og at de ligger campus til studerende fra hele verden. Som studerende på CSUN bliver man hurtigt en del af "CSUN Matadors" familien, og de mange sociale arrangementer ved siden af studierne skaber et godt sammenhold og en glad og livlig stemning på campus.


Top 5 fagområder på California State University Northridge (CSUN)

 1. Business Administration & Economics

 2. Cinema & Television

 3. Media & Communication

 4. Engineering & Computer Science

 5. Music & Art  

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Top 3 fordele ved området uden for universitetet

 1. Du er kun en halv times kørsel fra Downtown Los Angeles, og endnu kortere tid fra Universal Studios, Hollywood og Beverly Hills. Så rig mulighed for at opleve vaskeægte Hollywood lifestyle tæt på, med alt hvad dette indebærer af verdensklasse restauranter, shopping og natteliv samt muligheden for at løbe ind i diverse berømtheder. Gå ikke glip af et besøg på LA's Dodger Stadium, og oplev den fantastiske stemning til en baseball kamp.
   
 2. Fra CSUN er det let at komme til alle de skønne strande og naturområder, som Los Angeles og omegn (også) har at byde på. Malibu, Santa Monica og Venice Beach er bestemt et (eller mange) besøg værd. 
   
 3. Klimaet i det sydlige Californien er skønt, både sommer og vinter, med mindst 300 solskinsdage om året -  mere behøver vi vist ikke at sige om det ...

Læs mere om Los Angeles og San Fernando Valley, hvor bydelen Northridge ligger.


Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Din vejleder til dette universitet er Inger Caroline Pedersen.

Kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.