Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

-27.478635, 153.02835

Læs på Queensland University of Technology (QUT), Brisbane

Queensland University of Technology (QUT) er kendt som "A University for the Real World," da fagene er anvendelsesorienterede og direkte koblet til erhvervslivet. Og så har QUT modtaget flere priser for 'teaching excellence'. Universitetet ligger tæt ved Great Barrier Reef, hvide strande, tropiske regnskove og den endeløse Outback.

QUT blev grundlagt i 1908, og er et af de førende universiteter i Queensland. QUT ligger i byen Brisbane, der er beliggende på Australiens østkyst, og som er den tredjestørste by i Australien med 1,6 millioner indbyggere.

Brisbane har et skønt, subtropisk klima med en varm sommer (ca. 30 grader) og en lidt køligere vinter (ca. 10 grader). Queensland har mange kendte attraktioner såsom Great Barrier Reef, tropiske regnskove og strandene ved Gold Coast, som kun ligger en times kørsel fra Brisbane, hvorfor området er særdeles populært og fyldt med muligheder for at udforske og opleve - ikke kun i Brisbane men også i de omkringliggende områder og byer. Beliggenheden gør nemlig, at der er rigtig god mulighed for at udnytte fridage, weekender eller ferier til at opleve en masse af Australiens skønne natur. Foruden vejret og byens stemning generelt, så er studerende især vilde med den udendørs livsstil, Brisbane indbyder til, som eksempelvis inviterer til at tage på ture til Moreton Bay og Stradbroke Island, eller til Southbank "stranden" i Brisbahe. Derudover er byens befolkning utrolig venlig og imødekommende, hvilket også er medvirkende til, at det er så populær en universitetsby. 

QUT har 40.000 studerende, hvoraf 5.000 er internationale studerende, der kommer fra 85 forskellige lande. Som international studerende bliver du en integreret del af den australske undervisning, og er derfor på lige fod med de australske studerende, hvilket giver en ægte oplevelse af at læse på QUT. Samtidig giver det en god dynamik på universitetet og de studerende imellem. 

QUT har tre forskellige campusser: Gardens Point, Kelvin Grove og Caboolture. Gardens Point ligger lige midt i Brisbane's business district, og de to andre ligger lidt uden for centrum af byen. Der er derfor mulighed for at bo, hvor du helst ønsker - centralt, eller i mere rolige omgivelser. 

Top 3 grunde til at læse Queensland University of Technology (QUT)
Top 5 fagområder på Queensland University of Technology (QUT)
Top 3 fordele ved området uden for Queensland University of Technology (QUT)
 


Top 3 grunde til at læse på Queensland University of Technology (QUT)

 1. Studerende på universitetet knytter stærke bånd til erhvervslivet i området!

  Universiteternes kurser er meget praktisk orienterede og med gode links til det omkringliggende erhvervsliv.
   
 2. Universitetet har fået et godt ry for sin undervisning!

  Queensland University of Technology har i løbet af de sidste par år fået flere priser for 'teaching excellence' af Australian Learning and Teaching Council end noget andet australsk universitet.
   
 3. Teknologi er en stor del af undervisningen!

  Som studerende har du på campus trådløs internetadgang, 24-timers computeradgang, online-registrering til fag og eksaminer og meget mere.
   

Top 5 fagområder på Queensland University of Technology (QUT)

 1. Business
 2. Creative Industries
 3. Information Technology
 4. Education
 5. Engineering
   

Top 3 fordele ved området uden for Queensland University of Technology (QUT)

 1. Universitetet ligger tæt på centrum i Brisbane og lige ved siden af den botaniske have og Brisbane River.
   
 2. Brisbane er en af Australiens mest energiske byer, som er kendt for sit subtropiske klima og udendørs-livsstil og med hurtig adgang til smukke nationalparker og hvide sandstrande.
   
 3. I Queensland finder du mange af de attraktioner, som Australien er kendt for, som Great Barrier Reef, de hvide strande, aboriginal-kulturen, tropiske regnskove og den endeløse Outback.

Læs mere om Brisbane


CRICOS Provider 00213J


Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Din vejleder til dette universitet er Christian Jacobsen.

Kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.