Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

-31.751671298193, 115.77289581299

Læs på Edith Cowan University (ECU)

Hvis du er til sol og strand så er Edith Cowan University (ECU) noget for dig. Samtidig er Edith Cowan University vores klart billigste universitet i Australien, hvor du selv med den laveste sats af udlandsstipendium kan få dækket næsten hele din studieafgift (tuition fee).

Edith Cowan University er lokaliseret i Perth, som er Australiens mest solrige by. Det giver dig gode muligheder for udendørsaktiviteter året rundt - hvad enten det er de fantastiske strande i Perth, verdensklasse surfing eller et roadtrip til den uberørte natur i Western Australia. 
Nå ja, og så kan du let smutte på en forlænget weekend til Bali, da der er mange og billige fly direkte fra Perth.

Perth er kåret til at være en af de bedste byer at bo i. Dette er blandt andet på grund af de lave leveomkostninger i Perth, som er væsentlig lavere end andre storbyer i Australien, f.eks. Melbourne og Sydney. Du kommer derfor længere med din SU, når du vælger Perth. Med over 2 millioner indbyggere er du også garanteret et stort udbud af kultur, shopping og natteliv.

ECU er det førende offentlige universitet i Australien, når det kommer til studentertilfredshed. Det blev etableret i 1991, og er et moderne universitet med unik arkitektur og fantastiske faciliteter. ECU er opkaldt efter Edith Cowan, som var den første kvinde i det Australske parlament. Hun kæmpede også for kvinders rettigheder igennem hele sit liv. 

Over 30.000 studerer på ECU hvert år, hvoraf de 6.000 er internationale. Hovedcampus ligger i det spændende Joondalup område, hvilket kun er 25 minutter fra Perth centrum. Det mindre campus, stedet for de kreative hjerner, ligger i det trendy Mt Lawley. Moderne boligmuligheder er tilgængelige på alle ECUs campusser, hvor der er faciliteter for alle såsom pools og lounges.

ECU tilbyder mange forskellige fag, som fordeler sig over universitetets otte fakulteter. Du bør derfor sagtens kunne finde noget, der passer til dine ønsker.

Top 3 grunde til at læse på Edith Cowan University
Top 5 fagområder på Edith Cowan University
Top 3 fordele ved området uden for Edith Cowan University


Top 3 grunde til at læse på Edith Cowan University

 1. Høj tilfredshed blandt studerende

  Edith Cowan University er blevet tildelt 5 stjerner for deres undervisningskvalitet de sidste mange år. De er det eneste offentlige universitet i Western Australia til at opnå en sådan status. Derudover har ECU også en høj score inden for den generelle tilfredshed af studerende.
   
 2. Moderne campus

  Edith Cowan University er et ungt universitet og har derfor også smarte bygninger på alle deres campus. Der er lagt vægt på flotte, moderne bygninger, men der er også masser af grønne omgivelser, så du kan nyde solen. På ECU er der også sportsfaciliteter og alt hvad du ellers kunne have brug for i løbet af dit studieophold.
   
 3. Stor værdi for få penge

  På Edith Cowan University får du meget for dine penge. ECU kan tilbyde spændende undervisning i gode faciliteter, samtidig med at det er vores billigste australske universitet. Oven i det, kan ECU også tilbyde dig forskellige scholarships, hvis du bor på campus eller tager en hel uddannelse på universitetet.

Top 5 fagområder på Edith Cowan University

 1. Creative Arts

 2. Business

 3. Hospitality and Tourism

 4. Cyber Security

 5. Exercise and Sports Science

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Top 3 fordele ved området uden for Edith Cowan University

 1. Joondalup, hvor det største campus ligger, er en lille bydel af Perth med masser af aktiviteter. Bydelen føles som en lille by i sig selv, hvor der blandt andet ligger det største shopping center i Western Australia.
   
 2. I Perth er der gratis busser, hvilket gør det nemt at komme rundt i byen. De kaldes for Central Area Transit bus service. Oven i det får du rabat på de andre offentlige transport muligheder, når du er studerende.
   
 3. Når du skal slappe af er der nem adgang til nogle af de smukkeste strande i Perth.

Læs mere om Perth

CRICOS Provider 00279B


Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.
 
Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.
 
Din vejleder til dette universitet er Stephanie Winther Sødorf.
 
Kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.