Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

Hvordan søger jeg ind på Edith Cowan University (ECU)?

Optagelseskrav
Engelskkrav
Studiestart
Sådan søger du
Ansøgningsgebyr
Ansøgningsfrister


Optagelseskrav

Study Abroad (Semesterophold)

Universitetet forventer et ikke-vægtet gennemsnit på 4,9 fra din gymnasieuddannelse og vurderer den samlede ansøgning, inklusiv karakterudskrifter og/eller eksamensbeviser.


Hele uddannelser på bachelorniveau

Når du søger om optagelse på en hel uddannelse på bachelorniveau i udlandet, skal du som minimum have fuldført en gymnasiel uddannelse. Derudover kan optagelseskravene variere fra uddannelse til uddannelse. 

Find din ønskede uddannelse i universitetets database over hele uddannelser og læs nærmere om adgangskravene til netop den uddannelse, du vil søge ind på.

Universitetets uddannelser på bachelorniveau

 1. Rul ned til "What can you study here?"
 2. Find din ønskede uddannelse.
 3. Klik dig ind på profilen for den valgte uddannelse.
 4. Vælg "international" øverst.
 5. Rul ned til "Entry requirements".


Hele uddannelser på kandidatniveau

Når du søger om optagelse på en hel uddannelse på kandidatniveau i udlandet, skal du som minimum have fuldført en bacheloruddannelse. Derudover kan optagelseskravene variere fra uddannelse til uddannelse.

Find din ønskede uddannelse i universitetets database over hele uddannelser og læs nærmere om adgangskravene til netop den uddannelse, du vil søge ind på.

Universitetets uddannelser på kandidatniveau

 1. Rul ned til "Courses"
 2. Find din ønskede uddannelse.
 3. Klik dig ind på profilen for den valgte uddannelse.
 4. Vælg "international" øverst.
 5. Rul ned til "Entry requirements".

Når man søger om optagelse på en hel kandidatgrad i udlandet, er det typisk et udvalg, der behandler ansøgningerne og beslutter, hvem der skal optages. Det kan derfor være svært for universiteterne at sætte et bestemt optagelseskrav, da det kommer an på, hvem der søger det pågældende semester, og hvem der er i udvalget. Typisk vil der blot være beskrevet nogle minimumskrav.


Engelskkrav

Study Abroad

Uden sprogtest

Når du søger optagelse på universitetet gennem EDU, behøver du ikke tage en engelsk sprogtest, hvis du opfylder følgende krav:

Du har bestået en gymnasieuddannelse og fået et gennemsnit på mindst 7 i engelsk på A-niveau eller et gennemsnit på mindst 10 i engelsk på B-niveau på 7-trins skalaen.

Med sprogtest

Opfylder du ikke ovenstående engelskkrav, skal du tage en engelsk sprogtest. Her kan du se, hvor mange point du skal have i din sprogtest.

Engelskkrav - Alle programmer

Klik på 'international' for at se kravene for de internationale studerende.


Hele uddannelser

Du skal tage en engelsk sprogtest for at søge ind på en hel uddannelse. Her kan du se, hvor mange point du skal have i din sprogtest.

Engelskkrav - Alle programmer

Klik på 'international' for at se kravene for de internationale studerende.


Studiestart

Der er studiestart to gange om året i februar og juli for de fleste programmer på universitetet.

Datoer – alle programmer (undtagen sommerkurser)

Datoer – Sommerkurser


Sådan søger du

Har du besluttet dig for at søge om optagelse på dette universitet? 

Hvis ja, skal du gøre følgende:

 1. Udfyld vores ansøgningserklæring online.
 2. Når du har udfyldt ansøgningserklæringen online, vil du først modtage en automatisk bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgningserklæring. 
 3. Derefter vil du, snarest muligt, blive kontaktet af din personlige vejleder hos EDU, der hjælper dig igennem ansøgningsprocessen til dette universitet. 

Vi anbefaler, at du kun udfylder én ansøgningserklæring, da optagelseschancerne er gode, hvis du opfylder optagelses- og engelskkravene. 98 % af vores studerende bliver optaget på deres ønskede universitet.

EDU’s hjælp er 100 % gratis – og uforpligtende.

OBS! Husk at tjekke fagmuligheder, optagelses- og engelskkrav inden du starter ansøgningsprocessen. Er du i tvivl, om du opfylder kravene, eller om universitetet har de faglige muligheder, du efterspørger, er du velkommen til at kontakte os på vejledning@edu-danmark.dk eller på 70 20 28 24, før du starter ansøgningsprocessen.​​​​​​​


Ansøgningsgebyr

Der er ikke ansøgningsgebyr for internationale studerende igennem EDU på Edith Cowan University.


Ansøgningsfrister

Ansøgningsfristen er den seneste dag universitetet vil modtage din ansøgning. Det er en god idé at sende din ansøgning til os i god tid før ansøgningsfristen, så der er tid til at sikre at ansøgningen er komplet og få alle de praktiske detaljer på plads før studiestart.

For at kunne garantere at ansøgningen kan nå frem i tide inden universitetets ansøgningsfrist er det vigtigt, at vi modtager din ansøgning senest fem hverdage før fristen.

OBS! Ansøgningsfristen er efter lokal tid på universitetet.
 

Study Abroad (Semesterophold)

 • Efterår: 15. juni
 • Forår: 9. januar

Edith Cowan University kan indimellem modtage sene ansøgninger. Kontakt EDU for at høre nærmere.

Planlægningsprocessen af dit ophold afhænger af reglerne på din danske uddannelsesinstitution. Det er en god idé at gå i gang med planlægningen af dit ophold 6 til 12 måneder før studiestart, og at du sender din ansøgning til os mellem 4 til 6 måneder før studiestart. Så er der god tid til at få detaljerne på plads inden studiestart. Jo tidligere du søger, jo større sandsynlighed er der typisk for, at få de fag du ønsker. 
 

Forhåndsgodkendelse

Hvis dit Study Abroad-ophold skal indgå i din danske uddannelse, er det vigtigt at få undersøgt tidligt i processen, hvordan du får en forhåndsgodkendelse. Der kan være en frist for, hvornår du senest skal søge forhåndsgodkendelse på din danske uddannelsesinstitution. Dette hænger typisk sammen med fristen for at være tilmeldt fag på din danske uddannelsesinstitution.

Læs mere om forhåndsgodkendelse
 

Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau

Ansøgningsfrist - Hele uddannelser

Vi anbefaler, at du går i gang med planlægningen af dit ophold 8 til 12 måneder før studiestart og du sender din ansøgning til os mellem 4 til 6 måneder før studiestart. På den måde har du tid til at få alle de detaljer på plads, der er i forbindelse med at tage en hel uddannelse i udlandet, heriblandt ansøgning om udlandsstipendium og SU.
 

Behandlingstid

Behandlingstiden af din ansøgning på universitetet er cirka seks til otte uger. Der kan dog gå både kortere og længere tid alt efter, hvilket universitet du har søgt ind på, og hvornår du søger. Har du ikke hørt noget, otte uger efter din ansøgning er afsendt, er du velkommen til at kontakte os, så rykker vi gerne universitetet for svar. 


Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.
 
Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.
 
Din vejleder til dette universitet er Stephanie Winther Sødorf.
 
Kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.