Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

Bolig på Edith Cowan University (ECU)

Generelt om bolig
Boligmulighederne på universitetet


 Generelt om bolig

Det er dit ansvar at finde bolig, når du rejser ud og studerer i udlandet. Til gengæld tilbyder vi dig adgang til gode råd og ideér ved at:

  • invitere dig til at blive medlem af vores individuelle facebookgrupper for studerende, der har været på, eller skal af sted til samme destination som dig. 
  • sende dig en pre-departure guide, hvor du kan læse om generelle råd til bolig i udlandet, specifik information om boligmulighederne på destinationen samt gode råd fra tidligere studerende, der har været af sted på universitetet.
  • invitere dig til et pre-departure møde inden afrejse, hvor du har mulighed for at møde andre studerende, der skal til samme universitet som dig selv, samt en studerende der tidligere har læst på selvsamme universitet. Vores erfaring er, at det er ved at snakke med andre studerende, der skal af sted, samt studerende der har været af sted, at man får de bedste råd til, hvordan man finder en bolig på destinationen.

Udover det, er du også altid velkommen til at kontakte os, så tager vi gerne en snak med dig om, hvilke muligheder der er.

Det kan være en smule angstprovokerende at tage af sted til et helt nyt land, og ikke helt vide hvor du skal bo. Det kan vi sagtens forstå, men vi er sikre på, at det hele nok skal gå. Vi har i hvert fald aldrig hørt om nogen, som ikke har fundet et sted at bo, mens de var ude at læse.


 Boligmulighederne på universitetet

På Edith Cowan University er der mulighed for at bo på campus. Det er billigt at bo på ECUs campus og der gives præference til Study Abroad og førsteårsstuderende. Derudover er det muligt at få et scholarship til at bo på campus. Læs mere under Økonomi. Du vil få mere information om mulighederne, når du er optaget på universitetet.