Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

-27.963324, 153.381929

Læs på Griffith University, Brisbane og Gold Coast

Location, location, location. Alt efter hvad du læser, kan du på Griffith University læse på et campus i millionbyen Brisbane, på et campus en kort togtur fra Surfers Paradise på Gold Coast eller et campus i bush'en. På Griffith University får du også meget for pengene, da der er højt niveau og gode faciliteter til en pris, der er lavere end mange andre australske universiteter.

Griffith University er et offentligt finansieret universitet, grundlagt i 1975 og beliggende i Queensland. Universitetet er fordelt på 5 campusser i Brisbane-området og på the Gold Coast. Brisbane er hovedstad i delstaten Queensland med 1,6 millioner indbyggere. Gold Coast ligger en times kørsel syd for Brisbane og er Australiens mest populære feriemål. Queensland har subtropisk klima med gennemsnitstemperaturer på 21-31°C om sommeren og 9-20°C om vinteren.

Griffith University har i alt ca. 40.000 studerende, hvoraf ca. 10.000 er internationale. Hovedcampus er Nathan, der ligesom Mt Gravatt og South Bank (Queensland College of Art/ Queensland Conservatorium) campusser ligger indenfor en radius af 10 km fra Brisbane City. Derudover er der Logan Campus, som ligger ca. 20 min. kørsel syd for Brisbane og Gold Coast Campus ca. 70 km fra Brisbane.

Top 3 grunde til at læse på Griffith University
Top 5 fagområder på Griffith University
Top 3 fordele ved området uden for Griffith University
 


Top 3 grunde til at læse på Griffith University

 1. Du kan læse et enkelt semester eller en hel uddannelse inden for næsten alle områder.

  På Griffith University kan du læse alt fra Populærmusik og Animation til Spildevandsstyring og Luftfartskundskab. Der er selvfølgelig også nogle fagområder, universitetet ikke tilbyder, men Griffith University er et af de 'bredere' universiteter, når det gælder fag og uddannelser.
   
 2. Du kan kombinere dit Study Abroad-ophold med praktik.

  På Griffith University får du value for money, selvom du bare vil læse et enkelt semester. Du kan nemlig tage et praktikfag og få praktisk erfaring som en del af dit Study Abroad-ophold på universitetet.
   
 3. Du kan tage en hel uddannelse på kandidatniveau på et, halvandet eller to år.

  Universitetet tilbyder mange forskellige uddannelser på kandidatniveau og af forskellige længder. Det betyder, at du kan vælge den uddannelse, der passer bedst ind i din tidsramme og din økonomi.
   

Top 5 fagområder på Griffith University

 1. Business
 2. Built & Environmental Sciences
 3. Health Sciences
 4. Teacher Education
 5. Visual & Creative Arts and Music
   

Top 3 fordele ved området uden for Griffith University

 1. Klimaet er fantastisk, og der er masser af smukke strande i området.
   
 2. Både Brisbane og Gold Coast er meget sikre, og det er nemt at komme omkring.
   
 3. Transportmulighederne er meget billigere end i de andre storbyer i Australien.

Læs mere om Gold Coast og Brisbane


CRICOS Provider 00233E