Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse
Fotos og personlige oplevelser fra Griffith University, Queensland, Australien

Fotos og oplevelser fra studerende på Griffith University

Studieoplevelser på Instagram

Hvordan er det at studere på Griffith University? Følg med i EDU-studerendes oplevelser på universitetet, når studerende skiftevis overtager vores Instagram-profil (@edudanmark).

Billeder fra Griffith University

Se billeder fra EDU Global Tour 2011 på Gold Coast.

Se billeder fra EDU Global Tour 2009 på Gold Coast.

Se billeder fra EDU Global Tour i Brisbane.

Se Mettes billeder fra et semester på Griffith University.

Se Kristinas billeder fra et semester på Griffith University.

Se Anders' billeder fra et semester på Griffth University. 

Se Benediktes billeder fra et semester på Griffth University.

Hvordan har de danske studerende oplevet deres ophold på Griffith University

”Australien og Griffith University er fantastisk, kan kun anbefale alle at rejse dertil.” (Rune, læser økonomi på CBS)

"Jeg vil helt klart anbefale Griffith. Undervisningsmiljøet er præget af de mange forskellige nationaliteter på skolen, hvilket gør undervisningen både spændende og varieret. Samtidig er det muligt at få tid til at opleve Australien ved siden af studierne, og det er bestemt et plus, når man på et study abroad-ophold har så forholdsvis kort tid i landet." (Maria, læser international business på ASB)

"Det bedste ved universitetet var, at de brugte anderledes undervisningsmetoder. Jeg skulle fx lave en film med en gruppe, men jeg læser naturvidenskab og vi får ellers aldrig lov til at være kreative (i hvert fald i DK). Så det var sjovt at prøve en helt anden undervisningsstil!" (Maja, læser medicinalkemi på AU)

"Griffith University har et at de bedste handels- og økonomiprogrammer i landet. De har nogle fantastiske lektorer, og området campusserne ligger i er rigtigt lækre." (Kristina, læser health and science på SDU)

”Det er et moderne universitet med mange internationale studerende fra hele verden. Du bliver taget godt imod, og der er altid hjælp at hente, hvis man har brug for det. Man har stor indflydelse på sammensætningen af sit skoleskema, og fagligt er det udbytterigt.” (Mia, læser humanistisk basis på RUC)

”Elskede hvert et sekund af mit studieophold.” (Louise, læser økonomi på ASB)

"Det fedeste ved Griffith er alle de fantastiske mennesker, man møder fra hele verden. Det er et meget internationelt universitet, og der er stor forståelse for alle kulturer. Jeg læste paa Gold Coast, og campus der er fedt - alt foregår udendørs i det gode vejr." (Julie, læser human resource management på CBS)

"Studieopholdet har givet mig erfaring i at begå mig i andre kulturer og miljøer. Desuden er min horisont blevet udvidet ved at læse fag, jeg ikke havde adgang til herhjemme." (Anders, læser jordbrugsøkonomi på KU) 

"En stor fordel ved at tage min kandidat på Griffith har været, at jeg har skræddersyet min kandidat meget mere end jeg kunne med en fra Danmark." (Dennis, læser Business Administration på Griffith) 

"At læse en kandidat i udlandet er en fantastisk oplevelse. Griffith Gold Coast Campus indeholder et godt mix af internationale studerende, hvilket betyder, at man danner sig et bredt internationalt netværk og møder mange forskellige kulturer." (Tobias, læser til ingeniør på Griffith) 

"Gold Coast campus består af mange internationale studerende, så gennem orienteringen i starten af semesteret dukker nye venner og bekendtskaber op." (Mette, læser bioteknologi på AAU) 

"Universitetet har fokus på, at de studerende kan bruge teorien i det virkelige liv. Det er altså ikke nok bare at forstå teorien." (Mette, læser bioteknologi på AAU)

"Det er et meget professionelt universitet, der har mange spændende og inspirerende undervisere. Derudover udbyder universitetet fag i et bredt fag-felt." (Benedikte, læser jura på KU)

Studerendes yndlingshangouts og gode råd

Melbas - the number one place to go out, Surfers Paradise

Join as many BBQs as possible!

Lær at surfe!

Hvis man skal gå på Griffith mere end et semester, kan det anbefales at tilmelde sig "Griffith Mates", som hjælper internationale studerende i de første uger. Det er sjovt, og lønnen er virkelig god.

Tag ud til nogle af de mindre surf-byer syd for Surfers Paradise, såsom Burleigh og Coolangatta, hvor man kan møde de lokale og rigtig opleve den afslappede stemning på Gold Coast. 

Selve området omkring universitetet er fantastisk med flotte strande, masser af surfing og en by som aldrig sover. 

Perfekte strande på Gold Coast, flere fantastiske National Parker og en håndfuld forlystelsesparker i udkanten af Gold Coast .

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.