Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

University of Nottingham (UNNC), Ningbo

The University of Nottingham Ningbo China (UNNC) var det første udenlandske universitet til at åbne dørene i Kina. UNNC er etableret i 2004 og det nye campus blev indviet af den engelske premierminister Tony Blair i 2005. UNNC er det kinesiske campus for det engelske University of Nottingham, der også har en afdeling i Malaysia, som EDU ...

Uddannelse i Kina

Drømmer du om at fejre nytår to uger i træk og opleve Østens mystik og magi på helt tæt hold samtidig med, at du forbedrer dine fremtidige jobmuligheder? Så skulle du overveje at tage en del af din uddannelse i Kina.

Kina har altid fascineret Vesten med sine storslåede bygningsværker, sine ældgamle traditioner og sin orientalske stemning. I dag er landet dog mere dragende end nogensinde før på grund af sin eksplosive udvikling, sin folkerigdom og sin målrettede kurs mod en status som supermagt.

Erhvervslivet efterlyser studerende med Kina-erfaring

Kina er en af verdens ældste og mest traditionsrige civilisationer og samtidig en af verdens hurtigst voksende økonomier, så der er nok at gå i gang med, hvis du ønsker at gå på opdagelsesrejse i det kinesiske samfund.

Erhvervslivets interesse for Kina er kraftigt stigende i disse år og dermed også interessen for studerende, der har forståelse for det kinesiske samfund. Ved at tage en del af din uddannelse i Kina får du som studerende et helt unikt indblik i den kinesiske kultur, som du ikke kan læse dig til i tykke bøger.

Læs i millionbyen Ningbo

University of Nottingham Ningbo China er et engelsk prestige-universitet med campus i byen Ningbo, som ligger 220 km syd for Shanghai. Ningbo er en stor havneby med omkring 3,5 millioner indbyggere, og her vil du få en stor kulturel oplevelse ved at bo i en traditionel kinesisk by samtidig med, at du følger en uddannelse på et anerkendt engelsk universitet.  

Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.