Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse
OBS: Mød en repræsentant fra University of Victoria på vores EDU Days events i København , Odense , Aarhus og Aalborg d. 30/9 - 3/10. Tilmeld dig og deltag i konkurrencen om et GoPro kamera til dit ophold. University of Victoria (UVic) er ét af Canadas ledende universiteter, der grundet universitetets inspirerende læringsmiljø og ...
OBS: Mød en repræsentant fra University of British Columbia på vores EDU Days events i København , Odense , Aarhus og Aalborg d. 30/9 - 3/10. Tilmeld dig og deltag i konkurrencen om et GoPro kamera til dit ophold. Vil du læse på et af Canadas bedste universiteter? Så er University of British Columbia lige noget for dig. University of ...

Uddannelse i Canada

Canada er drømmedestinationen for dig, der vil opleve fantastisk natur, unikke udendørsaktiviteter og samtidig opleve uddannelse af høj kvalitet. 

Canada bliver ofte sammenlignet med USA, men er meget mere end det. Canada er et trygt og multikulturelt samfund, der er tosproget og er delt op i en fransk- og engelsksproget del. Og selvom Canada opleves gennem den venlige befolkning, er landet uden tvivl også karakteriseret ved sin storslåede natur. På et studieophold i Canada kan du padle i kano, gøre det til en vane at tage på ski og snowboard i Whistler Mountains, og prøve mad fra hele verden i Vancouver. I ferierne kan du bruge tiden på at opleve Canadas slående natur, tage på bådtur omkring det brølende Niagara Falls og stå på skøjter på den tilfrosne Rideau Canal i Ottawa. Canada er måske kun verdens næststørste land, men livskvaliteten måske den bedste. 

University of Victoria, som EDU har samarbejde med, ligger i byen Victoria, der er en by med 80.000 indbyggere. Victoria ligger på sydspidsen af Vancouver Island og er omgivet af flotte strande og kyster. Byen begyndte som en britisk koloni og er stadigvæk kendt som "mere britisk end Storbritannien", hvilket blandt andet ses ved de traditionelle britiske røde busser, som også er transportmidlet i Victoria. Victoria ligger ca. 100 kilometer eller 2 timer syd for Vancouver i Canada og tilsvarende nord Seattle i USA hvilket giver gode muligheder weekend getways til spændende storbyer.

Læs mere om studiemulighederne på University of Victoria i menuen til venstre.