Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

University of Victoria (UVic), Vancouver Island

University of Victoria (UVic) er ét af Canadas ledende universiteter, der grundet universitetets inspirerende læringsmiljø og innovative programmer er populær blandt både canadiere og internationale studerende. Universitetet har ca. 20.000 studerende, hvoraf 1700 er internationale fra hele verden. Alle uddannelsesretninger er samlet på ét ...

University of British Columbia (UBC)

Vil du læse på et af Canadas bedste universiteter? Så er University of British Columbia lige noget for dig. University of British Columbia (UBC) er et af de bedste universiteter i Canada. UBC befinder sig konstant i top 3 i Canada og er ranket blandt verdens 50 bedste universiteter. UBC kan bryste sig af syv nobelpristagere og af et ...

Uddannelse i Canada

Canada er drømmedestinationen for dig, der vil opleve fantastisk natur, unikke udendørsaktiviteter og samtidig opleve uddannelse af høj kvalitet. 

Canada bliver ofte sammenlignet med USA, men er meget mere end det. Canada er et trygt og multikulturelt samfund, der er tosproget og er delt op i en fransk- og engelsksproget del. Og selvom Canada opleves gennem den venlige befolkning, er landet uden tvivl også karakteriseret ved sin storslåede natur. På et studieophold i Canada kan du padle i kano, gøre det til en vane at tage på ski og snowboard i Whistler Mountains, og prøve mad fra hele verden i Vancouver. I ferierne kan du bruge tiden på at opleve Canadas slående natur, tage på bådtur omkring det brølende Niagara Falls og stå på skøjter på den tilfrosne Rideau Canal i Ottawa. Canada er måske kun verdens næststørste land, men livskvaliteten måske den bedste. 

University of Victoria ligger i byen Victoria, der er en by med 80.000 indbyggere. Victoria ligger på sydspidsen af Vancouver Island og er omgivet af flotte strande og kyster. Byen begyndte som en britisk koloni og er stadigvæk kendt som "mere britisk end Storbritannien", hvilket blandt andet ses ved de traditionelle britiske røde busser, som også er transportmidlet i Victoria. Victoria ligger ca. 100 kilometer eller 2 timer syd for Vancouver i Canada og tilsvarende nord Seattle i USA hvilket giver gode muligheder weekend getways til spændende storbyer.

University of British Columbia (UBC) er et af de bedste universiteter i Canada. UBC befinder sig konstant i top 3 i Canada og er ranket blandt verdens 50 bedste universiteter. Universitetet har to campusser: Et i Vancouver og et i Okanagan. Vancouver er en af de fedeste storbyer i Canada. Her får du det urbane liv, kombineret med udsigt til sneklædte bjerge, i en af Canadas multikulturelle metropoler. UBC's campus Okanagan ligger derimod i den berømte Okanagan Valley, som befinder sig 400 km fra Vancouver. Der er rig mulighed for både at stå på ski i de nærliggende bjerge om vinteren og dyrke alle former for vandsport om sommeren i den nærliggende sø. Regionen er desuden Canadas varmeste med en gennemsnitstemperatur på 25 grader om sommeren, hvilket gør den ideel til vindyrkning.

Læs mere om studiemulighederne på University of Victoria og University of British Columbia.

Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.