Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse
OBS: Mød en repræsentant fra Swinburne University of Technology, Sarawak på vores EDU Days events i København , Odense , Aarhus og Aalborg d. 30/9 - 3/10. Tilmeld dig og deltag i konkurrencen om et GoPro kamera til dit ophold. Swinburne University of Technology i Australien grundlagde i 2000 dette campus på Borneo i Malaysias Sarawak ...
OBS: Mød en repræsentant fra University of Nottingham Malaysia på vores EDU Days events i København , Odense , Aarhus og Aalborg d. 30/9 - 3/10. Tilmeld dig og deltag i konkurrencen om et GoPro kamera til dit ophold. University of Nottingham er det første engelske topuniversitet med et campus i Malaysia. Du er dermed sikret den samme høje ...

Uddannelse i Malaysia

Er du til smukke strande, orangutanger og et fredeligt multikulturelt samfund fyldt med venlige mennesker? Så skulle du måske rykke din uddannelse til Malaysia for en stund.

På et studieophold i Malaysia vil du opleve god mad, fantastisk natur og muligheder for at udforske resten af Asien på en nem og billig måde. 

EDU repræsenterer to forskellige universiteter i Malaysia: University of Nottingham i Kuala Lumpur og Swinburne University of Technology på øen Borneo. 

University of Nottingham er et engelsk topuniversitet med en perfekt beliggende tæt på byen, Kuala Lumpur. Hvis du ønsker at rejse billigt rundt til Asiens øvrige storbyer, så er Kuala Lumpur et perfekt udgangspunkt. Universitetet er kendt for dets høje niveau og derfor vælger mange internationale studerende at læse en del af deres uddannelse på universitetet. 

Swinburne University of Technology er kendt for universitetets beliggenhed på verdens tredjestørste ø, Borneo. Her kan du tage et smut forbi den lokale regnskov (som er på størrelse med Østrig) og opleve et af de bedst bevarede økosystemer med nogle af de mest sjældne og farverige dyr og planter, der findes i verden.

Find din indre opdagelsesrejsende frem og tag på studieekspedition og oplev den smukkeste natur, et fantastisk dyreliv og en befolkning, der er kendt for deres varme og imødekommende fremtoning, der skaber en afslappende og fredelig stemning, hvilket gør Malaysia til en perfekt studiedestination.