Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

Swinburne Sarawak, Kuching (Borneo)

Swinburne University of Technology i Australien grundlagde i 2000 dette campus på Borneo i Malaysias Sarawak provins. Campus ligger 15 minutter fra byen Kuching, som er hovedstaden i Sarawak provinsen og har cirka 600.000 indbyggere. Sarawak er den største provins i Malaysia på øen Borneo og er en af landets mest eksotiske provinser, hvor ...

University of Nottingham ved Kuala Lumpur, Malaysia

University of Nottingham er det første engelske topuniversitet med et campus i Malaysia. Du er dermed sikret den samme høje kvalitet i undervisningen, som hvis du læste på University of Nottingham i England. Universitetet har ca. 3.800 studerende fra hele verden, der nyder godt af de mange grønne arealer og det nybyggede og ...

Uddannelse i Malaysia

Er du til smukke strande, orangutanger og et fredeligt multikulturelt samfund fyldt med venlige mennesker? Så skulle du måske rykke din uddannelse til Malaysia for en stund.

På et studieophold i Malaysia vil du opleve god mad, fantastisk natur og muligheder for at udforske resten af Asien på en nem og billig måde. 

EDU repræsenterer to forskellige universiteter i Malaysia: University of Nottingham i Kuala Lumpur og Swinburne University of Technology på øen Borneo. 

University of Nottingham er et engelsk topuniversitet med en perfekt beliggende tæt på byen, Kuala Lumpur. Hvis du ønsker at rejse billigt rundt til Asiens øvrige storbyer, så er Kuala Lumpur et perfekt udgangspunkt. Universitetet er kendt for dets høje niveau og derfor vælger mange internationale studerende at læse en del af deres uddannelse på universitetet. 

Swinburne University of Technology er kendt for universitetets beliggenhed på verdens tredjestørste ø, Borneo. Her kan du tage et smut forbi den lokale regnskov (som er på størrelse med Østrig) og opleve et af de bedst bevarede økosystemer med nogle af de mest sjældne og farverige dyr og planter, der findes i verden.

Find din indre opdagelsesrejsende frem og tag på studieekspedition og oplev den smukkeste natur, et fantastisk dyreliv og en befolkning, der er kendt for deres varme og imødekommende fremtoning, der skaber en afslappende og fredelig stemning, hvilket gør Malaysia til en perfekt studiedestination.

Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.