Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

34.406184258819, -119.69824729247

Læs på Santa Barbara City College (SBCC)

Det helt unikke ved Santa Barbara City College er uden tvivl campusområdets fantastiske placering lige ned til vandet. Udsigten over Stillehavet giver SBCC´s campus et helt særligt californisk udtryk og en stemning, som man ikke kan få andre steder. SBCC er også i gåafstand til downtown Santa Barbara, som gemmer på en masse gode shopping-, mad- og kulturoplevelser. Det er med andre ord ikke svært at forstå, hvorfor SBCC er så populært blandt både amerikanske og internationale studerende.

Santa Barbara City College åbnede i 1909, hvilket gør stedet til et af de ældste "community colleges" i Californien. SBCC måtte dog lukke kort efter 1. verdenskrig, men blev genetableret igen i 1946. I dag går der over 17.000 studerende, hvoraf 1000 af dem er internationale studerende fra over 80 forskellige lande. Dette gør SBCC stort nok til, at der er et bredt fagligt udvalg af forskellige kurser og programmer, men lille nok til, at du hurtigt kan føle dig hjemme og - netop - som en del af et "community."

Der er også et bredt udvalg af studenterklubber på SBCC, så du kan fordybe dig både fagligt og socialt. Her kan du møde andre medstuderende med samme interesser som dig, om det så måtte være anime, design, historie, bordtennis eller måske yoga.

Santa Barbara City College har i flere år rangeret højest på listen over de bedste community colleges i USA. Her kan man nemlig få rigtig god undervisning til en meget god og overkommelig pris.

SBCC er perfekt for dig, som gerne vil til det solrige Californien i dit sabbatår efter gymnasiet, enten for at følge nogle spændende kurser af et semesters varighed eller for at påbegynde en bacheloruddannelse i USA.

Top 3 grunde til at læse på Santa Barbara City College
Top 5 fagområder på Santa Barbara City College
Top 3 fordele ved området uden for Santa Barbara City College


Top 3 grunde til at læse på Santa Barbara City College

 1. Højt rangeret college

  Santa Barbara City College bliver gang på gang rangeret som et af de bedste Community Colleges i hele USA.
   
 2. Fantastisk beliggenhed

  Bedre placering findes ikke! Santa Barbara City College ligger i smukke californiske omgivelser med udsigt til Stillehavet og er bare 10-15 minutters gåafstand fra downtown.
   
 3. Fænomenal undervisning og stort udbud af fag

  Der er et spændende udbud af fag og kurser på Santa Barbara City College. Undervisningen foregår typisk i mindre hold (mellem 25-30 studerende), hvor der er god mulighed for at komme tættere på de andre studerende og få et stort fagligt udbytte.

Top 5 fagområder på Santa Barbara City College

 1. Business

 2. Film and Television Production

 3. Psychology

 4. Communications

 5. Biological Sciences

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Top 3 fordele ved området uden for Santa Barbara City College

 1. Santa Barbara er kendt for deres lange smukke sandstrande og deres afslappede "beach attitude." Stranden og havnen er blot et stenkast fra SBCC, og er det perfekte sted at slappe af mellem og efter studierne.
 2. Der er en helt særlig surfing og skateboarding kultur i Santa Barbara, som er kendt for deres mange skateparker og høje, gode bølger. I Santa Barbara er vejret godt og der er altid en masse udendørs- og fritidsaktiviteter man kan tage del i.
 3. Santa Barbara ligger i Californien på den amerikanske vestkyst og er blot 1,5 times kørsel i bil fra storbyen Los Angeles, hvor man kan gå på opdagelse i Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica og mange andre populære destinationer.  

Læs mere om Santa Barbara


Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.
 
Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.
 
Din vejleder til dette universitet er Stephanie Winther Sødorf.
 
Kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.