Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

10.729267, 106.694691

Læs på RMIT University, Ho Chi Minh City og Hanoi

 

Flyt studiet til Vietnam og få en kulturel indsprøjtning. Her er kaos, kultur og kærlige mennesker, der sikrer dit et studieophold med mange oplevelser på kort tid.  

RMIT University Vietnam har afdelinger i Hanoi og Ho Chi Minh City. Universitetet blev grundlagt i 2001 og er en underafdeling af RMIT University i Melbourne, Australien. Du er dermed sikret den samme høje kvalitet i undervisningen, som hvis du læste på RMIT i Australien.

Universitetet har ca. 6000 studerende, der nyder godt af de nybyggede og velfaciliterede campusområder. RMIT University Vietnam vægter praktisk erfaring højt og har stærke forbindelser til erhvervslivet, der også indgår som en naturlig del af undervisningen.

Ho Chi Minh City er med sine 7 mio. indbyggere den største by i Vietnam og er kendt for sin fantastisk varierede madscene og for at være landets kommercielle knudepunkt. Indbyggerne i Ho Cho Minh City er for langt størstedelens vedkommende buddhister og tager imod udlændinge med et smil på læben. 

Hanoi har været Vietnams hovedstad i mere end 1000 år og anses for at være landets traditionsrige og kulturelle centrum. Byen kaldes af Lonely Planet: "the grand old dame of the Orient", og Hanoi bugner da også af historisk autenticitet. 

Top 3 grunde til at læse på RMIT University Vietnam
Top 5 fagområder på RMIT University Vietnam
Top 3 fordele ved området uden for RMIT University Vietnam
 


Top 3 grunde til at læse på universitetet

 1. Få en uddannelse af højeste internationale standard i et uland i rivende udvikling - et af de "Next Eleven" lande.

  RMIT Vietnam leverer velkvalificeret undervisning på et højt internationalt niveau lige midt i et af Asiens travleste knudepunkter. 
   
 2. Vietnam har en overflod af kulturel og historisk rigdom.

  Udvid din horisont ved at udforske dynamiske Vietnam - dyk ned i det rige kulturliv og den lange spændende historie, som landet har at byde på.
   
 3. Kvalitetsuddannelse til billige penge.

  Prisen for et Study Abroad ophold på RMIT Vietnam er betydeligt lavere end prisen for et lignende ophold på universiteter i fx Australien og USA.

Top 5 fagområder på universitetet

 1. IT & Multi Media Studies
 2. Education
 3. Business, Marketing & Economics 
 4. Communication
 5. Computer & Electronic Engineering

Top 3 fordele ved området uden for universitetet

 1. Vietnam er et land i rivende udvikling, som det er spændende at opleve helt tæt på, som et studieophold giver mulighed for.
 2. Vejret er behageligt hele året rundt, og fra både Ho Chi Minh City og Hanoi er der nem og billig adgang til populære rejsemål rundt omkring i landet.
 3. Vietnam har en rig kulturarv, en fantastisk madkultur og en overvældende smuk natur. Som gæst bliver man budt velkommen af en meget høflig og imødekommende befolkning, der gør det nemt at udforske alt, hvad Vietnam har at byde på.

Læs mere om Hanoi og Ho Chi Minh City.
 


Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.
 
Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.
 
Din vejleder til dette universitet er Stephanie Winther Sødorf.
 
Kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.