Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

34.01906, -118.47053

Læs på Santa Monica College (SMC)

Santa Monica College (SMC) ligger i et af de mest sikre områder i Los Angeles og er en afslappet, mindre by midt i det travle L.A. Santa Monica har nogle af de bedste strande i området og du kan let komme dertil fra campus-området. Derudover har byen et tivoli, restauranter, biografer, museer, masser af shoppingmuligheder og meget andet at tilbyde. Når du bor i Santa Monica og går på SMC er du tæt på Hollywood, Disneyland, Universal Studios, Beverly Hills og mange andre oplevelser, som er ideelle at bruge weekenderne på.

SMC åbnede tilbage i 1929, hvor de bød 153 studerende velkommen. I dag går der omkring 32.000 studerende på SMC, hvoraf omkring 3.300 af dem er internationale studerende fra 100 forskellige lande. SMC kan i dag tilbyde fag inden for 100 forskellige studieområder, så du kan helt sikkert finde noget, som passer til dine ønsker.

På SMC tilbyder de mange forskellige aktiviteter på campus. Du kan blandt andet finde caféer, biblioteker, fitnesscenter og en pool. Hvis du gerne vil være en del af en klub på skolen er der også masser af muligheder med de mange forskellige klubber. Du kunne for eksempel blive medlem af brætspils-, filosofi- eller filmklubben. Hvis du er mere interesseret i sport, kan du også vælge at dyrke en af de mange sport på SMC. De tilbyder blandt andet softball, fodbold, svømning og basketball.

SMC er anset som et af de bedste 'community colleges' i Californien og USA. Derfor er SMC ideelt for dig, som søger et universitet i Californien til dit sabbatår efter gymnasiet eller vil starte en bachelorgrad i USA. Du kan tage de første to år på SMC og herefter søge videre ind på et andet universitet i USA. SMC er førende inden for at hjælpe studerende videre ind på universiteter inden for University of California (f.eks. UCLA eller UCSD) og California State University-systemerne (F.eks. CSUN, CSULB, SJSU eller SDSU) samt en masse andre private universiteter i USA.

Top 3 grunde til at læse på Santa Monica College
Top 5 fagområder på Santa Monica College
Top 3 fordele ved området uden for Santa Monica College


Top 3 grunde til at læse på Santa Monica College

 1. Beliggenhed

  Santa Monica College ligger ude ved den Californiske kyst, og du har derfor let adgang til stranden hver dag. Du er også tæt på downtown Los Angeles med masser af aktiviteter.
 2. Udbud af fag

  Der er masser af spændende fag for dig. Derudover har Santa Monica College også fagpakker med garanteret fag inden for business, sport, ernæring, mode og design.
 3. Pris

  Santa Monica College er et af vores billigste universiteter i Californien og er derfor et perfekt valg, hvis du ønsker at starte på en hel bacheloruddannelse eller vil have en fed sabbatårsoplevelse.

Top 5 fagområder på Santa Monica College

 1. Liberal Arts

 2. Business

 3. Computer Science

 4. Fashion Design & Merchandising

 5. Film Production

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Top 3 fordele ved området uden for Santa Monica College

 1. I Santa Monica finder du strand, havn og et shopping område. Der er masser af underholdning og ting at tage sig til i byen, og du har derfor masser at give dig til i din fritid.
 2. Du får gratis transport, når du læser på Santa Monica College, hvilket gør det endnu lettere for dig at tage rundt i byen og helt ind til Los Angeles med det offentlige transportsystem.
 3. Santa Monica College ligger tæt på både Silicon Beach, Port of Los Angeles og L.A.'s distrikter inden for mode, film og business. Derfor er der masser af muligheder for fornøjelser. Hvis du er på SMC i mere end et semester, vil der også være rig mulighed for at søge et praktikophold i området igennem universitetet.

Læs mere om Santa Monica


Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.
 
Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.
 
Din vejleder til dette universitet er Stephanie Winther Sødorf.
 
Kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.

 

Santa Monica College, EDU's vejleder Stephanie
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.