Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

-37.808936, 144.964149

Læs på RMIT University, Melbourne

Placeret i hjertet af Melbourne ligger Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT), der er et af landets største universiteter med mere end 74.000 studerende. Universitetet har flere campusser i byen, og det største, Melbourne City Campus, ligger midt i centrum. Her er du tæt på et pulserende storbyliv, Melbournes kulturelle tilbud og et unikt akademisk og socialt miljø.

RMIT blev grundlagt i 1887 i Melbourne, Australien og siden år 2000 har RMIT også haft en vietnamesisk afdeling med campusser i Hanoi og Ho Chi Minh City. Mere end 75% af RMIT’s studerende har hjemme i Melbourne, der med sine 3,5 millioner indbyggere er Australiens næststørste by og er hovedstad i delstaten Victoria.  

RMIT er et globalt universitet med fokus på teknologi, kommunikation, business og design. Universitetet er kendt for sine erhvervsrettede akademiske uddannelser og sin anvendte forskning. Både uddannelser og forskning bygger på et tæt samspil med omverdenen, både i det australske nærmiljø og resten af verden. RMIT rangerer blandt verdens 100 bedste universiteter på QS World University Rankings inden for kategorierne 'Art and Design', 'Architecture and the Built Environment' samt ’Engineering and Technology’. 

Top 3 grunde til at læse på RMIT University
Top 5 fagområder på RMIT University
Top 3 fordele ved området uden for RMIT University
 


Top 3 grunde til at læse på universitetet

 1. Stærkt bånd til erhvervslivet.

  RMIT vægter, at universitetet har en stærk tilknytning til verden udenfor og har derfor et godt samarbejde med erhvervsliv  og arbejdsgivere i det australske lokalområde såvel som i hele verden. 
   
 2. Fokus på praktisk undervisning.

  RMIT er kendt for sine erhvervsrettede og praktiske uddannelser, der giver de studerende hands on erfaring via projektbaseret undervisning.
   
 3. Fantastisk beliggenhed!

  RMIT's Melbourne City campus ligger perfekt inde midt i centrum af Melbourne. Herfra har studerende adgang til alle byens herligheder samtidig med, at de studerer i et unikt akademisk og socialt miljø. 

Top 5 fagområder på universitetet

 1. Architecture & Design
 2. Engineering
 3. Media & Communications
 4. Health & Medical Sciences
 5. Business

Top 3 fordele ved området uden for universitetet

 1. Melbourne er adskillige gange blevet kaldt en af verdens mest attraktive byer, hvor alle besøgende ville ønske, at de kunne blive længere!
   
 2. Fra Melbourne er der hurtig adgang til den smukke omkringliggende natur, inklusive Great Ocean Road, vinregioner som Yarra Valley, kystregnskove og bjerge!
   
 3. Kulturlivet i Melbourne er helt i top. Byen er ung og levende, men samtidig har den også både dybde og historie!

Læs mere om Melbourne

Guide Melbourne - en guide skrevet af studerende til studerende


CRICOS Provider 00122A