Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

-27.498344, 153.013973

Læs på University of Queensland (UQ), Brisbane

University of Queensland (UQ) er medlem af “the Group of Eight”, der er en samling af Australiens førende universiteter, og det er ligeledes blandt de 100 bedste i verden. Universitetet spreder sig over fire campusområder i og omkring Brisbane, hvor de næsten 47.000 studerende kan vælge mellem mere end 350 programmer fordelt på seks fakulteter.

University of Queensland har ikke blot en meget internationalt studenterpopulation, hvor hver fjerde studerende er international, men de samarbejder også internationalt for at sikre deres studerende muligheder for praktik og studieophold internationalt. Og så er deres nye Vice-Chancellor Peter Høj dansker!

Brisbane, som er den tredjestørste by i Australien med 1,6 millioner indbyggere, har et subtropisk klima med en varm sommer (ca. 30 grader) og en lidt køligere vinter (ca. 10 grader). Queensland har mange kendte attraktioner såsom Great Barrier Reef, tropiske regnskove og strandene ved Gold Coast, som kun ligger en times kørsel fra Brisbane.  

Top 3 grunde til at læse på University of Queensland (UQ)
Top 5 fagområder på University of Queensland (UQ)
Top 3 fordele ved området uden for University of Queensland (UQ)


Top 3 grunde til at læse på University of Queensland (UQ)

 1. Undervisningen er top kvalitet.

  Underviserne fra UQ har vundet flere priser end deres kollegaer fra de andre australske universiteter, og du vil derfor på UQ møde nogle af de bedste undervisere i Australien.
   
 2. Universitetet har otte verdensklasse forskningsinstitutter.

  Få undervisning af forskerne, som er med til at præge den globale udvikling ved eksempelvis at udvikle vaccinen mod livmoderhalskræft.
 3. Bliv mere attraktiv for erhvervslivet.

  Flere af UQ's programmer er designet specielt med henblik på at uddanne og forberede de studerende til arbejdsmarkedet. Der er fokus på at forbedre de studerendes forsknings-, kommunikations- og lederegenskaber.

Top 5 fagområder på universitetet

 1. Business

 2. Science

 3. Engineering

 4. Psychology

 5. Communication

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Top 3 fordele ved området uden for universitetet

 1. Brisbane er Australiens tredjestørste by og en af de mest energiske og multikulturelle byer i Australien.
 2. Brisbane er kendt for sit subtropiske klima og udendørslivsstil og med hurtig adgang til smukke nationalparker og hvide sandstrande.
 
 3. I Queensland finder du mange af de attraktioner, som Australien er kendt for, som Great Barrier Reef, de hvide strande, aboriginalkulturen, tropiske regnskove og den endeløse Outback. Tæt på Brisbane ligger således Sunshine Coast, Stradbroke, Moreton Islands og Sunshine Coast.

Læs mere om Brisbane

CRICOS Provider  00025B


Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.
 
Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.
 
Din vejleder til dette universitet er Ellen Marie Hansen.
 
Kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.