Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

-28.073097, 153.416616

Læs på Bond University, Gold Coast

Er du til godt vejr, kilometervis af lange sandstrande krydret med et højt undervisningsniveau, så er Gold Coast-området i Australien måske noget for dig? På Gold Coast finder du Bond University, der er et mindre privat universitet beliggende ca. 70 kilometer fra Brisbane, som er hovedstad i delstaten Queensland. 

Bond University er for 14. år i træk ranket som nr. 1 i Australien for "Student Experience" af den anerkendte "Good Universities Guide", der måler studentertilfredshed. Bond har fået de maksimale 5 stjerner i alle kategorierne; "Learner Engagement", "Learning Resources", "Skills Development", "Student Support", "Student to Teacher Ratio" (dvs. få studerende pr. underviser), "Teaching Quality" og "Overall Quality of Education". Så fagligt kan du virkelig forvente et godt udbytte på Bond University.

Bond University har ca. 4.000 studerende, hvoraf godt en tredjedel er internationale studerende. Bond University er samlet på ét campus, hvor du finder alle de fornødne faciliteter.

Bond University adskiller sig fra andre australske universiteter ved at studieåret består af 3 semestre af hver 14 ugers varighed, hvilket gør, at du kan afslutte en bachelorgrad på 2 år.

Top 3 grunde til at læse på Bond University
Top 5 fagområder på Bond University
Top 3 fordele ved området uden for Bond University


Top 3 grunde til at læse på Bond University

 1. Du kan tage din uddannelse på kortere tid end normalt.

  Bond University har skåret ned på ferierne og puttet lidt mere viden ind i hvert semester - universitetet har nemlig tre hele semestre per år. Det betyder, at du kan tage din bacheloruddannelse på bare to år i stedet for tre, og at de fleste Master/kandidatuddannelser varer omkring et år.
   
 2. Du har en tættere kontakt med din underviser.

  Bond University tilbyder et fagligt miljø, hvor der er mere fokus på den enkelte studerende. Universitetet har nemlig flere undervisere per studerende end noget andet universitet i Australien. Det betyder, at du som studerende kan få en meget tættere kontakt med din underviser og dine medstuderende end normalt.
   
 3. Du kan få erhvervserfaring sammen med din uddannelse!

  Bond University hjælper dig med at få praktikophold, erhvervserfaring under din uddannelse og arbejde, efter du er færdig. Universitetet har såkaldte ‘practical learning facilities’, som er efterligninger af arbejdsrum fra den virkelige verden (som for eksempel en retssal for jurastuderende, en klinik for medicinstuderende og mange andre faciliteter).

Top 5 fagområder på Bond University

 1. Business

 2. Film & TV

 3. Sportsvidenskab

 4. Jura

 5. Psykologi

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Top 3 fordele ved området uden for Bond University

 1. Området har et rigt kulturliv med masser af cafeer, barer, restauranter, natklubber og festivaler.
   
 2. I nærheden af universitetet finder du 35 miles med hvide sandstrande, hvor du kan surfe og bade, og på den anden side af byen finder du regnskov, hvor der er masser af stier og gode hiking-muligheder.
   
 3. Byen er afslappet og sikker og har en befolkning på omkring 500.000. Har du lyst til at spille golf, ligger der over 30 golfbaner i området.

Læs mere om Gold Coast


CRICOS Provider 00017B


Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.
 
Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.
 
Din vejleder til dette universitet er Ellen Marie Hansen.
 
Kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.