Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

Hvad kan jeg læse på Bond University?

Study Abroad (Semesterophold)
Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau
Top-up bacheloruddannelse
Sommerkurser
Internship (Praktikophold)
Sprogkurser
Specielle programmer


Study Abroad (Semesterophold)

Study Abroad er en betegnelse for et studieophold i udlandet, hvor du ikke afslutter en hel uddannelse i udlandet. Study Abroad minder meget om udveksling og varer 1-2 semestre. Ved udveksling rejser du ud gennem en udvekslingsaftale på din danske uddannelsesinstitution og får hjælp af det internationale kontor. Ved Study Abroad finder du selv et relevant universitet i udlandet, du ønsker at læse på. Vælger du et af EDU's partneruniversiteter, får du gratis hjælp af EDU gennem ansøgningsprocessen. Se uddybning på vores side om udveksling og Study Abroad

Vil du læse et semester eller to på universitetet, kan du normalt selv vælge dine fag på kryds og tværs af fagretninger. Du skal blot opfylde kravene (prerequisites) til de enkelte fag.

Du finder universitetets udbud af fag i deres fagdatabase.

Når du søger i fagdatabasen, skal du gøre følgende:

 1. Lav en bred søgning ved at søge efter fag inden for dit studieområde ved at bruge Search Subject Area.
  Alternativt kan du søge på et emneord eller en fagkode ved at bruge Search Subject Name or Code.

 2. Sæt hak ved Display only Study Abroad Subjects.

 3. Vælg derefter din ønskede studiestart og tryk Search.

Universitetet har også såkaldte "Study Abroad packages", som er forskellige forslag til en sammensætning af fag inden for specikke fagområder. Så hvis du mangler inspiration til, hvilke fag du skal vælge er det et godt sted at starte.

Hvordan finder jeg de rigtige fag?

Se gode tips og råd til hvordan du finder de rigtige fag – og hvad du skal være opmærksom på, når du kigger efter fag.


Restriktioner på fag

Vær opmærksom på, at følgende fagområder ikke er åbne for studerende på Study Abroad ophold (semesterophold):

 • Architecture

 • Medicine
   

Hvad betyder fagkoderne?

Fagkoderne forklarer, hvilket studieområde faget ligger inden for, og hvilket niveau faget er på.

Den første række af bogstaver er en forkortelse for det studieområde, faget ligger indenfor. Det første ciffer i fagkoden viser, hvilket niveau faget er på.

 • For fag på bachelorniveau (undergraduate level) er det første ciffer 1 (for eksempel INFT12-255 eller MGMT13-323).

 • For fag på kandidatniveau (graduate level) er det første ciffer 7 (for eksempel MBNE70-108 eller ACCT71-600).

OBS: Du skal være opmærksom på, at du ikke kan blande undergraduate og graduate fag, medmindre du læser på Faculty of Business.

OBS! Når du kigger på fag, er det vigtigt at vælge fag, som passer til det niveau, du skulle være på herhjemme. Hvis du er af sted på dit sidste år på bacheloren, og eksempelvis tager første års fag i udlandet, vil niveauet på fagene højst sandsynligvis være lavere, end hvad du er vant til. Et godt råd er, at vælge fag i udlandet der ligger på samme år, som det år du er af sted på.


Hvor mange fag?

Studieperioderne på universitetet hedder semestre, men er egentligt trimestre, da der er tre per år. Hvert semester varer cirka fire måneder.

 • Et fuldtidsstudium er 40 credit points (bachelorniveau) eller 30 credit points (kandidatniveau) per semester.

 • Et semester svarer normalt til 25 - 30 ECTS 

 • Det svarer til fire fag på bachelorniveau eller tre fag på kandidatniveau.

Hvis dit studienævn godkender et semester (trimester) til 20-25 ECTS, men du har brug for mindst 30 ECTS, kan du overveje følgende:

 • Tag og betal for ét ekstra fag. Det er muligvis nok til at få det godkendt til 30 ECTS ved din danske uddannelsesinstitution. Husk at tjekke med dit studienævn i god tid, om dette kan lade sig gøre.

OBS! Vær opmærksom på, at det altid er din danske uddannelsesinstitution, der bestemmer, hvor mange fag du skal tage, for at det svarer til 30 ECTS. Der findes ingen officiel konverteringsskala. 

Bemærk at der kan være særlige forhold, der gør sig gældende.

Forhåndsgodkendelse

Hvis dit Study Abroad-ophold skal indgå i din danske uddannelse, er det vigtigt at få undersøgt tidligt i processen, hvordan du får en forhåndsgodkendelse. Der kan være en frist for, hvornår du senest skal søge forhåndsgodkendelse på din danske uddannelsesinstitution. Dette hænger typisk sammen med fristen for at være tilmeldt fag på din danske uddannelsesinstitution.

Læs mere om forhåndsgodkendelse


Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau

Bachelorniveau (undergraduate level)

På Bond University kan du færdiggøre en bacheloruddannelse (undergraduate degree) på to år. 

Universitetets uddannelser på bachelorniveau (undergraduate level)
 

Kandidatniveau (graduate level)

Du kan også læse flere forskellige slags hele uddannelser på kandidatniveau eller derover (graduate level) blandt andet en Master's Degree, et Graduate Certificate, Postgraduate Diploma eller en hel PhD.

En hel uddannelse på kandidatniveau tager typisk 1 år.

Universitetets uddannelser på kandidatniveau (graduate level)

OBS! Hvis du overvejer at tage en hel kandidatuddannelse i udlandet, bør du være opmærksom på, at uddannelsessystemer udenfor Danmark er opbygget på en anden måde. Det er eksempelvis normalt at arbejde nogle år efter sin bacheloruddannelse og først vende tilbage for at tage sin kandidatuddannelse senere hen. Det betyder, at når man tager en kandidatuddannelse i udlandet, så vil ens medstuderende ofte være erhvervsaktiv, og derfor kan undervisningstimerne potentielt ligge om aftenen, så man kan tage en kandidatuddannelse samtidig med, at man arbejder.


Top-up bacheloruddannelse

Vi har ingen særlig aftale om top-up bacheloruddannelser, men det er muligt at søge ind på en af universitetets bacheloruddannelser, og samtidig søge om at få meritoverført fag du har afsluttet på eksempelvis din erhvervsakademiuddannelse i Danmark. Når universitetet behandler din ansøgning, vil de vurdere, om de vil give dig merit for nogle eller alle dine afsluttede fag. Jo mere dine fag eller afsluttede uddannelse ligner den du søger ind på, jo større er chancen for at få merit. Det vil fremgå af dit optagelsesbrev, hvor mange semestre du skal afslutte for at opnå en Bachelorgrad.

Vær opmærksom på at hvis du bliver optaget på en hel bacheloruddannelse på universitetet, så skal du som minimum tage et års studier på universitetet – underordnet hvor meget merit du får for din danske uddannelse. 

Læs mere om hele uddannelser på bachelorniveau på universitetet.


Sommerkurser

Bond University tilbyder ikke sommerkurser, men har i stedet et almindeligt semester på deres Study Abroad program, der ligger fra maj-september. 

Læs mere under ”Study Abroad" (Semesterophold).


Internship (Praktikophold)

Det er desværre ikke muligt at komme i praktik i forbindelse med et studieophold på Bond University.


Sprogkurser

På Bond University kan du også tage kurser i engelsk. Du kan tage en række forskellige engelskprogrammer blandt andet Business English, English for Academic Purposes og lignende.

Universitetets sprogkurser i engelsk


Specielle programmer

Der udbydes ikke specielle programmer på universitetet.


 

 

 

 

 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.