Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

Hvordan søger jeg ind på Bond University?

Optagelseskrav
Engelskkrav
Studiestart
Sådan søger du
Ansøgningsgebyr
Ansøgningsfrister


Optagelseskrav

Study Abroad (Semesterophold) 

Der er ingen faste optagelseskrav til universitetets Study Abroad-program. Universitetet kigger på den samlede ansøgning inklusiv karakterudskrifter og eksamensbeviser.

OBS: En typisk kandidat skal gerne have et ikke-vægtet gennemsnit på mindst 7, dog er det hele ansøgningen, der kommer i betragtning.

Hele uddannelser på bachelorniveau

Når du søger om optagelse på en hel uddannelse på bachelorniveau i udlandet, skal du som minimum have fuldført en gymnasiel uddannelse. 

Optagelseskravene er forskellige for hver uddannelse. Find din ønskede uddannelse i universitetets database over hele uddannelser og læs nærmere om adgangskravene til netop den uddannelse, du vil søge ind på.

Universitetets uddannelser på bachelorniveau

 1. Vælg uddannelsesniveau (undergraduate) 

 2. Vælg område fra listen under overskriften

 3. Vælg den ønskede uddannelse 

 4. Klik på linket Entry Requirements øverst til venstre på siden 

 5. Gå ned på siden til punktet Academic Requirements.
   

Hele uddannelser på kandidatniveau

Når du søger om optagelse på en hel uddannelse på kandidatniveau i udlandet, skal du som minimum have fuldført en bacheloruddannelse. 

Optagelseskravene er forskellige for hver uddannelse. Find din ønskede uddannelse i universitetets database over hele uddannelser og læs nærmere om adgangskravene til netop den uddannelse, du vil søge ind på.

Universitetets uddannelser på kandidatniveau

 1. Vælg uddannelsesniveau (postgraduate)

 2. Vælg område fra listen under overskriften

 3. Vælg den ønskede uddannelse

 4. Klik på linket Entry Requirements øverst til venstre på siden

 5. Gå ned på siden til punktet Academic Requirements.


Engelskkrav

Uden sprogtest

Når du søger optagelse på universitetet gennem EDU Danmark, behøver du ikke tage en engelsk sprogtest, hvis du opfylder ét af følgende krav:

1. Du har bestået en gymnasieuddannelse og fået et gennemsnit på mindst 6 i engelsk på A-niveau eller et gennemsnit på mindst 9 i engelsk på B-niveau på 7-trins skalaen.

 

Med sprogtest

Opfylder du ikke nogle af ovenstående krav, skal du tage en engelsk sprogtest. Her kan du se, hvor mange points du skal have i din sprogtest.

Engelskkrav - Alle programmer (klik på punkt 3 Approved English Test)

OBS: Hvilken TOEFL score du skal opnå vil afhænge af, hvilket fakultet du skal læse fag på på Bond University.


Studiestart

Der er studiestart tre gange om året i januar, maj og september for de fleste programmer på Bond University.

Datoer – Alle programmer


Sådan søger du

Har du besluttet dig for at søge om optagelse på dette universitet? 

Hvis ja, skal du gøre følgende:

 1. Udfyld vores ansøgningserklæring online.
 2. Når du har udfyldt ansøgningserklæringen online, vil du først modtage en automatisk bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgningserklæring. 
 3. Derefter vil du, snarest muligt, blive kontaktet af din personlige vejleder hos EDU, der hjælper dig igennem ansøgningsprocessen til dette universitet. 

Vi anbefaler, at du kun udfylder én ansøgningserklæring, da optagelseschancerne er gode, hvis du opfylder optagelses- og engelskkravene. 98 % af vores studerende bliver optaget på deres ønskede universitet.

EDU’s hjælp er 100 % gratis – og uforpligtende.

OBS! Husk at tjekke fagmuligheder, optagelses- og engelskkrav inden du starter ansøgningsprocessen. Er du i tvivl, om du opfylder kravene, eller om universitetet har de faglige muligheder, du efterspørger, er du velkommen til at kontakte os på vejledning@edu-danmark.dk eller på 70 20 28 24, før du starter ansøgningsprocessen.​​​​​​​


Ansøgningsgebyr

Der er ikke ansøgningsgebyr for internationale studerende igennem EDU på Bond University.


Ansøgningsfrister

Der er ingen officiel ansøgningsfrist på universitetet. Dog er det vigtigt at gå i gang med din ansøgning i god tid, så der er tid til at få alle de praktiske detaljer på plads før studiestart.
 

Study Abroad (Semesterophold)

Planlægningsprocessen af dit ophold afhænger af reglerne på din danske uddannelsesinstitution. Det er en god idé at gå i gang med planlægningen af dit ophold 6 til 12 måneder før studiestart, og at du sender din ansøgning til os mellem 4 til 6 måneder før studiestart. Så er der god tid til at få detaljerne på plads inden studiestart. Jo tidligere du søger, jo større sandsynlighed er der typisk for at få de fag, du ønsker. 
 

Forhåndsgodkendelse

Hvis dit Study Abroad-ophold skal indgå i din danske uddannelse, er det vigtigt at få undersøgt tidligt i processen, hvordan du får en forhåndsgodkendelse. Der kan være en frist for, hvornår du senest skal søge forhåndsgodkendelse på din danske uddannelsesinstitution. Dette hænger typisk sammen med fristen for at være tilmeldt fag på din danske uddannelsesinstitution.

Læs mere om forhåndsgodkendelse

Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau

Vi anbefaler, at du går i gang med planlægningen af dit ophold 8 til 12 måneder før studiestart og du sender din ansøgning til os mellem 6 til 8 måneder før studiestart. På den måde har du tid til at få alle de detaljer på plads, der er i forbindelse med at tage en hel uddannelse i udlandet, heriblandt ansøgning om udlandsstipendium og SU.  

Behandlingstid

Behandlingstiden af din ansøgning på universitetet er cirka seks til otte uger. Der kan dog gå både kortere og længere tid alt efter, hvilket universitet du har søgt ind på, og hvornår du søger. Har du ikke hørt noget, otte uger efter din ansøgning er afsendt, er du velkommen til at kontakte os, så rykker vi gerne universitetet for svar. 


Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.
 
Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.
 
Din vejleder til dette universitet er Mathilde Kure.
 
Kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.