Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse
Fotos fra Queensland University of Technology (QUT), Australien

Fotos og oplevelser fra Queensland University of Technology (QUT)

Studieoplevelser på Instagram

Hvordan er det at studere på QUT? Følg med i EDU-studerendes oplevelser, når studerende skiftevis overtager vores Instagram-profil (@edudanmark). Du kan også søge efter hashtagget #eduqut og finde studerendes billeder fra universitetet. 

Billeder fra QUT og Brisbane

Tines blog om livet som dansk studerende på QUT

Se billeder fra EDU Global Tour i Brisbane

Se Anna Claudias billeder fra et semester på QUT

Se Annes billeder fra et semester på QUT

Se Louises billeder fra et semester på QUT

Hvordan har de danske studerende oplevet deres ophold på QUT

”Mit Study Abroad ophold har været noget at det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Australien er et utroligt interessant land at studere i, og alle tager sig så godt af en.” (Camilla, DTU)

”QUT har virkelig nogle engagerede medarbejdere til at hjælpe internationale studerende, og ud fra hvad jeg har hørt fra andre, gør de mere for at ryste de internationale studerende sammen. Samtidig er der ikke overflod af internationale studerende på universitetet, så der er gode muligheder for at møde lokale - måske kun 1-5 internationale studerende pr. hold, i de fag jeg tog. Kan kun anbefale alle at tage afsted! Det er en fantastisk oplevelse at få med sig videre.” (Anne, læser bioteknologi på AAU)

”Brisbane er en fantastisk storby at bo i som studerende. Vejret er skønt, campus ligger centralt og udvalget af fag på QUT er stort.” (Christina, læser arkitektur og design på AAU)

”Samlet set har det været en fantastisk oplevelse for mig at studere i Brisbane. Fagligt har det været spændende og udfordrende, men man lærer mindst ligeså meget om sig selv og værtslandet udenfor studierne. Der er så mange muligheder og ting at give sig til i fritiden hernede, så man risikerer aldrig at kede sig. Australien er et fantastisk land, der bare skal opleves!” (Daniel, DTU)

”Australierne er enormt åbne og venlige. Flere gange i busserne oplevede jeg, at buschaufførerne ændrede ruten for at køre mig helt hjem - selvfølgelig kun hvis der ikke var andre i bussen - men dette, synes jeg, virkelig siger noget om australierne! Det ville man jo aldrig opleve i Danmark!" (Louise, CBS)

”Jeg kan klart anbefale QUT; deres internationale kontor er helt fantastisk. De er så søde til at hjælpe med alt muligt. Deres intro og arrangementer for studerende hjælper en til at få mange venner.” (Lone, læser arkitektur og design på AAU)

”De er de flinkeste mennesker, jeg nogensinde har mødt. De tager imod dig med åbne arme. Det er ikke ualmindeligt, at fremmede mennesker i bussen og på gaden kommer hen og hjælper og snakker interesseret. Så jeg synes faktisk, at det bedste ved Australien er de mennesker, der bor i landet.” (Camilla, DTU)

”Orientation week var fantastisk! QUT og hele holdet bag orientation week havde lagt et kæmpe arbejde i, at de internationale studerende fik den bedste start på QUT som muligt. Der var rig mulighed for at lære folk at kende og udvide sit sociale netværk. Man føler, at de virkelig tager sig af dig - og at de tager højde for vigtigheden af det sociale netværk under studierne.” (Louise, CBS)

"Placeringen af QUT centralt i Brisbane var helt optimal." (Rasmus, AAU)

"QUT er et glimrende universitet. Undervisningen var af høj standard. Det har været godt at bruge biblioteket, men der er rift om pladserne - også på læsesalene." (Anne, RUC)

"Besøg Accommodation Service på universitetet. Søde og hjælpsomme. Tag til Brisbane 14 dage før opstart, så har du en uge til at finde bolig og en uge til at flytte ind og falde til - samt lære byen og praktiske ting at kende." (Maria, DTU)

Studerendes yndlingshangouts

Food Court på campus, om tirsdagen har de gratis kaffe for alle internationale studerende

South Bank, en strand midt i byen

Botanisk have

Victory om torsdagen, det er meget billigt og fyldt med studerende, der nyder livemusik, dans og hygge

Straddie eller North Stradbroke Island tæt ved Brisbane kysten

Max Brenner, chokoladerestaurant på South Bank

Three Monkeys i West End, hyggelig cafe

 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.