Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse
EDU medarbejdere

Få hjælp af EDU til dine studier i udlandet

Når du har kigget lidt på de forskellige universiteter, som EDU tilbyder, er der ofte mange spørgsmål, der melder sig. Derfor sidder vi klar til at vejlede dig på telefon 70 20 28 24 eller på mailen vejledning@edu-danmark.dk

Vi er ansat af vores universiteter til at give dig gratis vejledning, så du kommer trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen.
Vi har hjulpet studerende til udlandet siden 1999, så vi har solid erfaring med studerende fra stort set alle typer videregående uddannelse.

98% af vores ansøgere bliver optaget, da vi har et ubegrænset antal pladser på vores samarbejdsuniversiteter og ofte har meget lavere adgangskrav, end hvis du skulle søge det samme universitet via udveksling på din egen danske institution.

EDU er ofte rundt i landet for hjælpe studerende, så vi kan give personlig vejledning og forklare, hvordan du let kan søge ud på et universitet med gratis hjælp fra vores vejledere. Her kan du se de forskellige typer af arrangementer, hvor du kan få gode råd og vejledning om studieophold gennem EDU.

EDU's infomøder

Vores infomøder er for dig, som ønsker at studere i Australien, Canada, England, Kina, Malaysia, New Zealand, Singapore eller USA - enten 1-2 semestre eller en hel uddannelse. Møderne er primært for studerende, som ikke har været til et af vores infomøder før, og som endnu ikke er gået igang med selve ansøgningsprocessen til et universitet. 

På infomødet vil en af EDU's vejledere fortælle om, hvem vi er, og hvad vi kan hjælpe med i forbindelse med ansøgningsprocessen, når du vil søge ind på et af vores samarbejdsuniversiteter. Derudover vil en studerende fortælle om sit studieophold i udlandet gennem EDU. Du har også god mulighed for at få svar på dine spørgsmål. Infomøderne er gratis og varer cirka 2 timer. Nogle infomøde afholdes online som webinars, hvor du kan se med hjemmefra og stille spørgsmål i en chat.

Vi afholder infomøder cirka en gang om måneden i København samt 2-3 gange hvert semester i Aarhus, Aalborg og Odense.
 

EDU Days - mød EDU's universiteter i Danmark

EDU afholder også Danmarks største messer om studier i udlandet. I starten af hvert semester kan du møde repræsentanter fra de fleste af EDU's universiteter, når vi afholder EDU Days rundt i landet.

Messerne er en unik mulighed for at tale med repræsentanter fra de universiteter, som du overvejer, så du kan finde det universitet, der bedst matcher dine studieønsker. Derudover kan du få inspiration og gode råd fra studerende, der har været af sted, samt høre oplæg om bl.a. legatsøgning.
 

Tjek vores arrangementer

I vores arrangementsoversigt kan du se, hvor og hvornår du kan møde EDU i nærheden af dig.
 

Mere om EDU

Læs mere om EDU og hvordan du kan kontakte os.


 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.