Universiteter
Få overblik over hvor og hvad du kan læse
Menu
Javascript is required to view this map.

Uddannelse i Australien

 

En tur Down Under vender tingene på hovedet. Vinter bliver til sommer, sommer bliver til vinter, og du skal kigge dig over den uvante skulder, før vejen krydses.

Australien er verdens mindste kontinent, men gemmer på nogle af verdens største oplevelser. Følg storbyrytmen i sofistikerede Sydney. Gå på opdagelse i den øde outback. Lad dig forundre over den unikke natur og det varierede dyreliv. Eller lad dig inspirere af den særlige tilbagelænede stil, der gennemsyrer stemningen langs nogle af verdens allerbedste og smukkeste strande.

Livet som studerende i Australien

Hvorfor ikke læse marinebiologi med Great Barrier Reef som auditorium? Eller hvad med for alvor at internationalisere de internationale businessstudier med et studieophold i en globaliseret millionby?

I Australien kan du få et studiemiljø, som du ikke finder noget andet sted. Uddannelse på et højt niveau, internationalt sammenhold og en natur og et klima, der danner en spektakulær ramme for udendørsaktiviteter som hiking, mountainbiking og BBQ, og alt hvad du kan komme i tanke om inden for kategorien vandsport.

Som studerende i Australien bliver du en del af et af de mest internationale studiemiljøer i verden. Mødet med studerende fra alle verdens kontinenter er inspirerende og giver din horisont kronisk vokseværk. Ønsker du at tage en del af din uddannelse i Australien med hjælp fra EDU, kan du vælge mellem 16 forskellige internationalt anerkendte universiteter, der udbyder alt lige fra Business til Kunst, Medicin og Bioteknologi.