Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

-37.822598, 145.038886

Læs på Swinburne University of Technology, Melbourne

På Swinburne University of Technology i Melbourne får du topmoderne faciliteter og 45.000 nye studiekammerater. Universitetet er især kendt for sine Art & Design og Film & Television studier, men tilbyder tilmed mange kurser, hvis du læser IT eller læser til ingeninør. 

Swinburne University of Technology er et offentligt finansieret universitet, grundlagt i 1992 og beliggende i og ved Melbourne, som er hovedstad i delstaten Victoria. Melbourne er med sine 3,5 millioner indbyggere Australiens næststørste by. Klimaet er behageligt alle 4 årstider.

Swinburne University har ca. 45.000 studerende, hvoraf ca. 3.500 er internationale. Universitetet er fordelt på 6 campusser (samt 1 campus i Malaysia), hvoraf de 3 campusser (Wantirna, Croydon og Healesville) primært er for TAFE studerende. Hawthorn er Swinburne Universitys hovedcampus med 14.500 studerende og ligger ca. 8 km øst for Melbourne. Derudover er der Prahran Campus, som bl.a huser National School of Design, og ligger ca. 6 km syd for Melbourne CBD og Lilydale Campus, som ligger i landlige omgivelser ca. 50 km fra Melbourne.

Top 3 grunde til at læse på Swinburne University of Technology
Top 5 fagområder på Swinburne University of Technology
Top 3 fordele ved området uden for Swinburne University of Technology
 


Top 3 grunde til at læse på Swinburne University

 1. Universitetet scorer højt på undervisningskvalitet og tilfredshed blandt færdiguddannede!

  Ifølge Good Universities Guide har universitet i løbet af de sidste par år klaret sig bedre på disse områder end nogle af de andre universiteter i Melbourne.
   
 2. Du har tættere kontakt til din underviser og de andre studerende!

  Undervisningsholdene er generelt ret små og underviserne er meget engagerede og interesserede i den enkelte studerende.
   
 3. Universitetet tilbyder både mange forskellige fagområder og kan også underholde dig i fritiden!

  Udover at tilbyde mange forskellige uddannelser, har universitetet også adskillige sportsfaciliteter og organiserer også ture til forskellige spændende destinationer.
   

Top 5 fagområder på Swinburne University

 1. Art & Design
 2. Film & Television
 3. Engineering & Technology
 4. Business & Entrepreneurship
 5. Information & Communication Technologies

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Top 3 fordele ved området uden for Swinburne University

 1. Melbourne er en ren, grøn og venlig by, som af Economist Magazine er blevet kaldt en af verdens bedste byer at bo i. I 2012 blev Melbourne kåret som den mest værdifulde by at bo i. 
   
 2. Et mildt klima, god offentlig transport, masser af parker, gode sportsfaciliteter samt kulinariske og kulturelle oplevelser, der tilsammen gør Melbourne til et af Australiens bedste studiemiljøer.
   
 3. Hawthorn Campus, som er hovedcampus, ligger i en hyggelig bydel med mange caféer. Campus ligger blot ti minutter i tog fra centrum, og toget standser lige på campus.

Læs mere om Melbourne


CRICOS Provider 00111D


Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Din vejleder til dette universitet er Christian Jacobsen.

Kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.