Infomøde i Aarhus med Edith Cowan University, Australien - 20/03

20. marts, kl. 14:45 - 16:00

Hvis du er til sol og strand og kvalitetsuddannelse til SU-venlige priser så er Edith Cowan University (ECU) i Australien måske noget for dig. Den 20. marts har du mulighed for at høre mere om dine muligheder for at studere på Australiens mest solrige universitet, når EDU i samarbejde med Marko Remes, International Account Manager hos ECU, afholder infomøde i Aarhus.

TILMELD DIG HER...


Edith Cowan University er lokaliseret i Perth, som er Australiens mest solrige by. Det giver dig gode muligheder for udendørsaktiviteter året rundt - hvad enten det er de fantastiske strande i Perth, verdensklasse surfing eller et roadtrip til den uberørte natur i Western Australia. 

Samtidig er ECU vores klart billigste universitet i Australien, hvor du selv med den laveste sats af udlandsstipendium kan få dækket næsten hele din studieafgift (tuition fee).

PÅ ECU studerer mere end 30.000 hvert år, hvoraf de 6.000 er internationale. Universitetet er det førende offentlige universitet i Australien, når det kommer til studentertilfredshed, og er et moderne universitet med unik arkitektur og fantastiske faciliteter.

Program:

Der vil være intro fra Frederik, der er event koordinator, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til universitet, ansøgningsprocessen osv. Marko vil være vært for mødet, og giver dig indblik i, hvordan det er at studere på Australiens mest solrige universitet.

Så hvis du drømmer dig til Australien, så skriv d. 20. marts i kalenderen og kom og hør om dine muligheder.

Her møder du op:

Infomødet finder sted tirsdag d. 20. marts, kl. 14.45 - 16.00.

Godsbanen
Skovgaardsgade 3
Indgang 3D (lokale: Remisen)
8000 Aarhus C.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.