Infomøde: University of Victoria (UVic), Canada - 03/12

3. december, kl. 16:30 - 17:30

Kunne du tænke dig at læse på et af Canadas fedeste universiteter, hvor undervisning er i top, og hvor verdens bedste legeplads for udendørsentusiaster ligger i din baghave - hvad enten du er til skisport, snowboard, vandsport eller ishockey?
Så skal du komme og høre mere om University of Victoria, Vancouver Island (UVic).

På UVic kan du både tage på et semesterophold på bachelor og kandidat, og der er også mulighed for summer school ophold.

Universitetet er et af Canadas ledende, og ligger i byen Victoria på den sydlige del af Vancouver Island med et par timers afstand fra Canadas fastland og storbyerne Vancouver i Canada og Seattle i USA. 

Mød University of Victoria hos EDU! 

Onsdag d. 3. december kan du møde Jennifer Hope, der er International Recruitment Liaison hos University of Victoria og vores vejleder for UVic, Stephanie. 

Der vil være intro ved vores vejleder, Stephanie, og hun vil være tilgængelig under hele mødet til at besvare spørgsmål vedr. ansøgningsproces osv.

Jennifer Hope vil være vært for dette infomøde, og på mødet får du indblik i, hvordan det er at være studerende på et af Canadas ledende universiteter, hvilke muligheder er der uden for universitetet, og et indblik i hvilket program, der passer bedst til dig. 

Så hvis du vil blive klogere på dine fremtidige muligheder på et af de fedeste universiteter i Canada, så er det d. 3. december, det sker.
 

Her møder du op:

Infomødet finder sted onsdag d. 3. december 2018, kl. 16.30 - 17.30.

EDU's mødelokale
Nikolaj Plads, 26. 2 sal.
1067 København K
 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.