Nyheder & Arrangementer

EDU Days studiemesse i Aarhus 19/9

19. september 2018, kl. 13:30 - 18:30

Kribler det i dig, når nogen nævner udlandsophold? Er du dødtræt af samme, lange cykeltur til uni, som oftest foregår i regnvejr? Og vil dit liv bare være 7 % bedre, hvis læsesalen blev udskiftet med lidt varmere himmelstrøj?

Ja, ja og ja?
Godt. Så er det her noget for dig. Vi inviterer nemlig til endnu en omgang EDU Days, hvor DU er inviteret. Byt dit studie ud med et semester eller en hel uddannelse på et af de 56 universiteter, vi samarbejder med. Eller lad os finde en praktikplads til dig, som får dit CV til at overshine de fleste andres. 

Gå ikke glip af:

  • Overblik over ansøgningsprocessen til dit udlandsophold
  • Hjælp til at finde fag og få din forhåndsgodkendelse
  • Finansieringsmulighederne ved et udlandsophold
  • Røverhistorier og gode råd fra en EDU-studerende
  • Mulighed for at møde og tale med universiteter fra hele verden 
  • Unik chance for at finde DIT perfekte universitets match 
  • Og meget, meget mere 

Øg chancerne for optagelse, mens du sparer tid... 

Vidste du, at hele 98 % af EDU’s ansøgere bliver optaget? Den er god nok. Vi hjælper dig hele vejen. Du sparer både tid og undgår at sende en forkert ansøgning af sted. Når vi modtager din ansøgning får du en personlig vejleder, som tjekker, at alt spiller inden vi sender den af sted. Find dine spørgsmål frem - vi har svarene til dig. Er du allerede i gang med ansøgningsprocessen? Giv os et kald, så hjælper vi dig videre i processen. Og du er selvfølgelig også velkommen til mødet.

Tilmeld dig her:

OBS! Vi oplever forsinkelse ved tilmelding, så bare vent 20 sekunder, og så skulle din registrering gå igennem. (Ikke klik flere gange på tilmeld knappen).

 

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24.
Tjek åbningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.