Webinar med La Trobe University, Australien - 05/03

5. marts, kl. 09:00 - 10:00

Tag downunder og læs i Australiens mest ’livable city’ Melbourne. Melbourne er enhver kulturelskers drøm med et kæmpe udbud af koncerter, barer, street art spots og hippe coffee shops. Du kan komme lidt tættere på dit nye Aussie life, når EDU sammen med Irene Hui, der er Senior Coordinator for La Trobe Abroad, afholder online webinar den d. 5. marts.

La Trobe University ligger på Australiens sydlige kyst i udkanten af landets næststørste by, Melbourne, der har 4,1 millioner indbyggere. Universitetet har ca. 33.000 studerende, hvoraf ca. 7.000 er internationale. Samtidig tilbyder La Trobe høj kvalitet undervisning til overkommelige priser.

Har man brug for en tur væk fra det hektiske storbyliv er der rig mulighed for at gå på opdagelse i den omkringliggende australske natur eller tage på stranden.

Program:

Der vil være intro ved vores vejleder, Jette, og Irene Hui fra La Trobe vil derefter være vært for mødet, og giver dig indblik i, hvordan det er at studere på La Trobe University. Har du spørgsmål i løbet af webinaret, er der også mulighed for at stille dem.

Så hvis du drømmer dig til Australien, så skriv d. 5. marts i kalenderen.

Hvor og hvornår foregår mødet?

Lige der hvor du har lyst. Vores webinar bliver afholdt online, og du kan derfor se med, uanset hvor du befinder dig. Du bestemmer om du ser med fra studiejobbet, læsesalen eller hjemme i sofaen.

Webinaret bliver afholdt:
Tirsdag d. 5. marts fra 09.00 til 10.00

Vi sender dig et link til webinaret samme dag, som du skal bruge for at kunne deltage.