Webinar med St. Johns University, New York

12. februar, kl. 17:00 - 18:00

Er drømmen at studere midt i "The Big Apple", New York City, så er St. John's University måske det helt rigtige sted for dig!

Nu har du mulighed for at høre mere om dine muligheder for at studere på et af de fedeste universiteter i New York, der blandt andet råder over en rigtig god business school, når EDU i samarbejde med Christina Quartararo, der er Executive Director for Inbound Programs på St. Johns, afholder dette online webinar.

Dato: Onsdag d. 12. februar
Tid: 17:00 til 18:00

Info:

St. John's University har hele tre campuses i New York City i henholdsvis Queens, Staten Island og på Manhattan. Universitetet blev etableret for 150 år siden og er kendt for deres høje akademiske niveau. F.eks. er deres Business School (Peter J. Tobin College of Business) AACSB-akkrediteret og ranket blandt de 100 bedst Undergraduate Business Programs i USA af det anerkendte medie Poets&Quants. Tæt kontakt til universitetets undervisere er også en høj prioritet på St. John's University.

Udenfor universitet er der masser at tage sig. I byen der aldrig sover, New York, er der altid noget at tage sig til, og som studerende på St. John's University er der rabatter at hente overalt. F.eks. til sports events i fx Madison Square Garden, Broadway shows osv. Du kommer aldrig til at kede dig!

Er du i øvrigt glad for sport har St. John's University hele 17 sportshold, som deltager i BIG EAST - en sportskonkurrence 10 universiteter imellem. Og Basketball holdet Red Storm spiller ofte deres kampe i det ikoniske Madison Square Garden - oplevelser du ikke vil gå glip af!

Program:

Der vil være intro ved vores vejleder, Mathilde, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til universitet, ansøgningsprocessen osv. Christina vil være vært for mødet, og giver dig indblik i, hvordan det er at studere på St. John's University.

Her møder du op:

Mødet foregår online, og derfor kan du være med, uanset hvor du befinder dig. Så længe du har en internet forbindelse.

Ved tilmelding får du tilsendt det link, du skal bruge for at deltage.

I tilfælde af at du får brug for at aflyse, kan du skrive til: vejledning@edu-danmark.dk

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.