Webinar med University of British Columbia, Canada - 09/04

9. april, kl. 16:00 - 17:00

Vil du studere i naturskønne Canada på et af verdens bedste universiteter?
Vil du bo i verdens top fem over most livable cities - Vancouver? (Faktisk ligger den over København på listen)
Vil du ha' overdådig og overdreven flot natur i baghaven?
Så har vi godt nyt! 

Tirsdag d. 9. april fra 16.00 til 17.00 kan du komme lidt tættere på den canadiske drøm, når vi i samarbejde med University of British Columbia (UBC) og Maki Natori, der er manager for International Recruitment på UBC, afholder et online webinar.

Tilmeld dig nu


University of British Columbia er konstant i top tre over Canadas bedste universiteter og er samtidig ranket blandt de bedste 50 univeresiteter i verden. Derudover kan UBC bryste sig af hele syv nobelpristagere. 

Universitetet har to campusser, et i Vancouver og et i Okanagan. Vancuver er en af de fedeste storbyer i Canada - og i verden. Her får du det urbane liv kombineret med udsigt til sneklædte bjerge, store parker og med en perfekt placering ud til vandet. UBC's Vancouver campus er det største med over 35.000 studerende. 

UBC's campus Okanagan ligger derimod inde i landet, i den berømte Okanagan Valley, som befinder sig 400 km fra Vancouver og 500 km fra Seattle. Det tæller 7.000 studerende på campus og ligger bare 30 miutter med bus fra regionens største by, Kelowna med 180.000 indbyggere. 

Program:

Der vil være intro ved vores vejleder Stephanie, og Maki vil herefter fortælle om UBC, Vancouver og Canada. Du bliver introduceret til universitetet og campus, der er perfekt beliggende i den charmerende og smukke storby, Vancouver, og du kan også høre om dine mange muligheder på UBC. Stephanie er med på sidelinjen, så du kan roligt stille spørgsmål omkring optagelsesprocessen osv. - alt det, kan hun nemlig hjælpe dig med. 

Så hvis du drømmer dig til Canada, så skriv d. 9. april i kalenderen.

Hvor og hvornår foregår mødet?

Lige der hvor du har lyst. Vores webinar bliver afholdt online, og du kan derfor se med, uanset hvor du befinder dig. Du bestemmet om du ser med fra studiejobbet, læsesalen eller hjemme i sofaen.

Webinaret bliver afholdt:
9. april fra 16:00 til 17:00

Vi sender dig et link dagen før mødet, som du skal bruge for at kunne deltage.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.