Webinar med University of California, San Diego (UCSD)

10. marts, kl. 16:30 - 17:30

Vil du studere i skønne omgivelser på et anerkendt forskningsuniversitet, hvor du kan surfe i fritiden og udforske den amerikanske vestkyst i din spring break? Så er University of California, San Diego (UCSD) helt sikkert noget for dig.

Nu har du mulighed for at høre mere om dine muligheder for at studere netop her, når EDU i samarbejde med Megan Schuck, Program Coordinator for University Credit Programs på UCSD, afholder dette online webinar.

Læs mere om eventet

Info:

University of California, San Diego (UCSD) blev grundlagt i 1960 i La Jolla, Californien og er et anerkendt forskningsuniversitet, der rangerer højt på de største internationale rankings.

UCSD er en del af University of California, som består af 10 forskellige universiteter spredt over hele Californien. UCSD har 28.500 studerende, og har et stort campus meget tæt på Stillehavet i La Jolla. På campus findes swimming pools, tennisbaner, fitnesscentre, restauranter, biograf og forretninger.

San Diego er den andenstørste by i Californien med 1,3 millioner indbyggere. Klimaet i San Diego er varmt og solrigt med temperaturer på 18-25 grader hele året rundt. San Diego er bl.a. kendt for sine kilometerlange strande, Sea World og San Diego Zoo.

Program:

Der vil være intro ved vores vejleder, Stephanie, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til universitet, ansøgningsprocessen osv. 
Maki vil være vært for mødet, og giver dig indblik i, alt det du gerne vil vide om UCSD.

Her møder du op:

Mødet foregår online, og derfor kan du være med, uanset hvor du befinder dig. Så længe du har en internetforbindelse.

Dato:

Tirsdag d. 10. marts
Kl. 16:30 til 17:30

I tilfælde af at du får brug for at aflyse, kan du skrive til: vejledning@edu-danmark.dk

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.