Studieophold i London Regent's University

5 grunde til at nappe et semester i London

16. november, 2017

1. Én af verdens bedste studiebyer 

Og det kan blive dit hjem. London er næsten årligt placeret i top 10 over verdens bedste studiebyer, og det behøver vel faktisk ikke nærmere forklaring, gør det? Her er alt, hvad du overhovedet behøver, kan, vil og tør drømme om - og så lige lidt til. 

 

2. Det hele på den halve tid

Hvis du er på udkig efter en kandidat, kan du tage den på bare ét år fremfor de to, det tager herhjemme. Ret fedt, ikk'? Tjek vores gode råd om at læse en hel master i udlandet. 

 

3. Vær langt væk og alligevel tæt på

Hvis du smutter til London et semester, så får du følelsen af at være langt væk. Alligevel er du ikke mere end en 300,- billet væk hjemmefra. Det er da heller ikke værst. På den måde kan du også få besøg af både veninder, kæreste og forældre og vise dem dit nye hood. 

 

4. Lidt af det hele og meget mer’ 

I London har du alt. Travlhed og det pulserende liv, der suser afsted i en sådan hast, at de færreste kan følge med hele tiden. Du har multikultur, hipsterområder, store parker, fascinerende arkitektur, unikke oaser - og alt det, vi med garanti har glemt. Med andre ord, du har virkelig ALTING i dét, der kan blive din baghave. 

 

5. Rig mulighed for at bruge penge

Jeps, det kan godt være en lillesmule dyrt i London, det indrømmer vi. Men hvis du er ude i god tid, kaster lidt kærlighed og tid efter det, så har du faktisk ret gode muligheder for at søge nogle ret svedige legater. Og der findes jo ikke noget så fedt som at bruge penge, vel? Hvad med at daffe til Oxford Street i pauserne? Det er 10 minutters gang fra Regent’s. Eller smut på weekendture og se afkroge af England, du ellers ikke vil få set. Vi har masser af idéer til, hvordan du kan, bør og skal bruge dine penge i London, så sig endelig til, hvis vi skal tippe dig ;-)

Er du interesseret i et semester i London? Tag et kig på Regent's University London lige her

Du kan også tjekke denne video ud, hvor Katrine fortæller, hvordan et ophold på Regent's er. 

 

 

Har London og Regent's University fanget din interesse?

Fang os på 70 20 28 24 eller på info@edu-danmark.dk 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.