Anderledes og inddragende undervisning på AUT i Auckland

16. oktober, 2017

Er du Ringenes Herre fan, en vaskeægte adrenalinjunkie og vild med storslået og vanvittig natur? Vil du studere på et campus, der er beliggende midt i et land, hvor temperaturen altid er behagelig og hvor undervisningen er både personlig og inddragende? Så sæt kursen så langt væk fra Danmark, som du kommer. Nærmere bestemt mod Auckland, New Zealand og mod AUT. Her finder du nemlig alt ovenstående plus en god portion mere.

På AUT foregår undervisningen i mindre hold, og som studerende har du derfor en enestående mulighed for at komme på tomandshånd med din underviser og interagere mere i undervisningen. Det er modsat hvad mange er vant til fra danske universiteter, hvor auditorierne nærmest er på størrelse med Samsø Færgen, og hvor det meget tit er forelæsninger. En anden ting der er i fokus på AUT er, at undervisningen skal kunne anvendes i den moderne og “virkelige” verden, når opholdet på AUT er afsluttet. Og nå ja, så ligger universitetet lige midt i Auckland, der er New Zealands største by, så mere centralt, kan man vist ikke få det. 

 

Når Hobbitland bliver hjem

Auckland er, på trods af størrelsen, ikke hovedstad i New Zealand, men det gør ikke byen mindre livlig, fed og skøn at være i. Byen bliver ofte placeret i toppen, når der bliver givet vurderinger af verdens “most liveable” byer - og hér kan du altså få universitet, base og hjem. Byen er spækket med kulturelle muligheder, adrenalinsparkende sportsgrene og muligheder for at rejse rundt i det fantastiske og venlige land, som New Zealand er. 

Universitetet tilbyder en bred vifte af fagområder, så uanset om du er businesstypen, medie - eller kommunikationsstuderende, interesserer dig for turisme, sundhed eller engineering, så kan AUT næsten med sikkerhed tilbyde noget, der passer til dig og din uddannelse. AUT er topmoderne og spækket med nye tiltag, og så får du intet mindre end 24.000 nye studiekammerater, hvis du vælger AUT - både lokale og internationale. 

Og nå ja, så er New Zealand jo bare intet mindre end fantastisk. Du har mulighed for at udfordre dig selv med vilde, skrupskøre og lettere crazy udfordringer, såsom at hoppe ud fra et fly med en faldskærm på ryggen, spænde en elastik på benet og springe ud fra en bro, eller tage på roadtrips i tide og utide i Ringenes Herres hjemland. Og vi lover dig, at du får lyst til at opleve, som aldrig før - New Zealand indbyder til roadtrips, oplevelser og hygge. 

Nau mai haere mai - velkommen til Auckland.