Studieophold i Perth Australien

EDU præsenterer to nye universiteter!

28. februar, 2018

Vi er super glade for at kunne præsentere to nye, attraktive universiteter hos EDU.

University of Essex, England 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

I har efterspurgt flere universiteter i England, og vi har lyttet! Derfor kan du nu studere på University of Essex, som er beliggende i byen Colchester, kun 45 minutter fra London med offentlig transport. Du har derfor muligheden for at bo tæt på London, bare uden de dyre London priser. Herudover er universitetets tuition fee også meget billig.
Byen Colchester er en af de ældste i England og var en af de vigtigste bosættelsesbyer for romerne. Colchester rummer derfor meget historie, charme og maleriske gader og landsbyer. Læs derfor på University of Essex og oplev samtidig den rigtig hyggelige engelske kultur og stemning.

University of Western Australia 🇦🇺

Det andet nye universitet vi kan tilbyde, er et universitet omringet af outback, beliggende på Austaliens smukke vestkyst - University of Western Australia. Universitetet er rangeret blandt de 100 bedste universiteter i hele verden, og er beliggende i den fantastiske storby Perth.
Karin, der er leder af EDU's vejledningsteam, og har besøgt over 100 universiteter verden over, mener at dette universitet har et af de flotteste campusser, hun har oplevet. Så hvis du vil have outbacken lige rundt om hjørnet, nogle af Australiens bedste strande, spektakulær natur inden for rækkevide samt undervisning i verdensklasse - så er University of Western Australia lige noget for dig.

Mød de nye universiteter på EDU Days

Universitetsprofilerne vil være klar hurtigst muligt, og imens kan du møde de nye universiteter på vores studie- og praktikmesse EDU Days.
EDU Days er din genvej til udlandet. Her har du en unik chance for at møde næsten alle de universiteter, vi samarbejder med.

De nye universiteter glæder sig til at deltage på messen og møde dig til en snak om dine studiemuligheder. På messen kan du udover mødet med dit (måske) kommende universitet også:

  • få rådgivning af EDU's erfarne vejledere
  • møde netop hjemvendte studerende, der gir' dig gode råd
  • få tips til din legatsøgning, så du sikrer dig penge til dig ophold

Deltagelse i messen er GRATIS, og du behøver blot at tilmelde dig.

Du kan læse mere om EDU Days og se, hvilke universiteter, der deltager, lige her:

Kom et skridt nærmere din udlandsdrøm - tag på EDU Days

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.