EDU præsenterer tre nye universiteter!

11. Sep. 2017

Vi er super glade for at kunne præsentere tre nye, attraktive universiteter hos EDU. 

Vi er stolte af at tilbyde en udvidet mulighed for at søge til Berkeley i Californien, der er vores højest rangerede universitet, på en 5. plads i verden på listen "Academic Ranking of World Universities". Vi tilbyder nu både summer school og semesterophold på det populære universitet.

Derudover har vi fået samarbejde med Wisconsin-Madison, der også er placeret højt på listen, nemlig på en 28. plads. Her vil du opleve "The Real American Experience" i en by der er smækfyldt med studerende, koncerter, kunst.... og cykler.

Og sidst men ikke mindst kan vi tilbyde endnu et universitet på fantastiske New Zealand, nemlig University of Canterbury, der er beliggende i Christchurch på sydøen. Udover fremragende undervisning kan du glæde dig til et overflødighedshorn af friluftsaktiviteter lige uden for din hoveddør. 

Mød de nye universiteter på EDU Days

Nu kan du snart møde de nye universiteter på vores studie- og praktikmesse EDU Days. EDU Days er en din genvej til udlandet. Her har du en unik chance for at møde næsten alle de universiteter, vi samarbejder med.

De nye universiteter glæder sig til at deltage på messen og møde dig til en snak om dine studiemuligheder. På messen kan du udover mødet med dit (måske) kommende universitet også:

  • få rådgivning af EDU's erfarne vejledere
  • møde netop hjemvendte studerende, der gir' dig gode råd
  • få tips til din legatsøgning, så du sikrer dig penge til dig ophold

Deltagelse i messen er GRATIS, og du behøver blot at tilmelde dig.

Du kan læse mere om EDU Days og se, hvilke universiteter, der deltager, lige her:

Kom et skridt nærmere din udlandsdrøm - tag på EDU Days