Nyt topuniversitet: Læs i den gladeste by i England for studerende

31. juli, 2020

Vil du gerne bo i et pulserende og musikalsk mecca, kendt som en af Storbritanniens mest “hipster” agtige byer? 

Så har du muligheden nu! Vi er nemlig super glade over at kunne præsentere vores nyeste partneruniversitet i England, University of Sussex.

University of Sussex ligger i Brighton, den berømte kystby, som kun ligger få minutter fra campus, og som et kåret som den gladeste by i England for studerende*. Byen er kendt som værende en dynamisk og livlig musikalsk by, med ‘Vintage boutiques’, ‘record stores’ og kaffebarer i massevis ... ikke underligt at Brighton er hipster hovedstaden over dem alle! Brighton er nemlig blevet kåret til verdens #1 hipster-hotspot - ikke kun i Storbritannien, men i verden - og slog Berlin, Brooklyn og endda dens nærmeste nabo, London.

Brighton ligger på Englands sydkyst i amtet East Sussex, kun en times tog kørsel fra London.

Derudover anses University of Sussex for at have en af de smukkeste campusser i Storbritannien og er beliggende i et bølgende parkland, som kombinerer grønne åbne arealer med nem adgang til Brightons pulserende natteliv, butikker og strandpromenade. Strandpromenade er en af verdens top-10 stranddestinationer (Lonely Planet) og det ideelle sted at opsluge solen om sommeren eller tage forfriskende vandreture for at tømme hovedet i vinterdagene. Langs promenaden finder du caféer, barer og natklubber samt strand og masser af forskellige vandaktiviteter.

Læs mere om studiemulighederne på University of Sussex her

Mød University of Sussex til EDU Days

Og for at gøre det endnu bedre, så har du mulighed for at møde en repræsentant fra universitetet på EDU Days til Oktober! Her vil du kunne snakke med dem om studiemiljø, fag og dine muligheder for at studere på deres universitet!

Vi er meget glade for at byde dem velkommen, og de glæder sig til at møde dig!

Så hvis du overvejer at studere i England, så er det med at komme af sted til EDU Days!

Læs mere om EDU days her

 

*Student Living Survey by Sodexo.

 

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24.
Tjek åbningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.