STØT RØDE KORS I UKRAINE SAMMEN MED EDU

29. marts, 2022

Det er en frygtelig situation, at der nu igen er krig i Europa. For at støtte ofrene i Ukraine, har EDU startet en fundraiser hos Røde Kors med et grundbeløb. Herudover fordobler vi de bidrag, I sender ind, frem til 15. april op til 20.000 kr.

Mange - også EDU - har været gennem en økonomisk hård Covid-tid, men i kampen mod krig i Europa er der store ting på spil og derfor vil vi yde vores bidrag. Alle bidrag og beløb tæller - store som små - om det er 20 kr., 50 kr., 100 kr. eller mere.

STØT OFRENE i Ukraine sammen med EDU

 

Statement fra EDU's direktør:

Jeg hedder Palle, og jeg startede EDU tilbage i 1999. Det gjorde jeg bl.a., fordi jeg er dybt fascineret af de muligheder, der bliver skabt når mennesker krydser grænser - både de grænser, der er tegnet som streger på et landkort, og de grænser som det enkelte menneske sætter op for sig selv.

Til daglig arbejder vi hos EDU med international uddannelse - med at nedbryde grænser. Når unge og studerende rejser ud i verden og bliver klogere på alle niveauer - hvad enten det er akademisk, professionelt, personligt eller en blanding - så er det med til at nedbryde grænser og til at fremme en bedre og mere fredelig verden. Forståelsen og accepten af en kompleks verden bliver mere tydelig for alle når man rejser ud. En “fremmed” bliver til et individ, man kan forholde sig til og interagere med - og ikke bare en del af en gruppe, en stamme eller en nationalitet.

Krig overalt i verden er uhyggelig og uhyrlig, uanset om det er i Syrien, Yemen eller - som nu - i Ukraine. Men selvom krig har været en del af menneskehedens historie så langt tilbage, som vi kan registrere, er verden heldigvis gået i den rigtige retning. Antallet af krige i verden er gået dramatisk ned i de seneste 75 år. Derfor er det så meget mere urovækkende, når der nu igen opstår krig mellem lande i Europa - og så endda tættere på Danmark end afstanden til Norditalien.

Invasionen og den brutale krig mod den ukrainske befolkning bryder med alt det jeg og EDU værdsætter. Alt det som vi i dagligdagen arbejder med og for. En verden, hvor mennesker kan leve fredeligt i åbne samfund baseret på frie, liberale og demokratiske værdier. Det er idealer som vi heldigvis deler med store dele af verdens befolkning - uanset om de bor i Danmark, Ukraine, Rusland eller helt andre steder.

For ikke bare at være passive tilskuere starter vi en fundraiser gennem Røde Kors til fordel for ofrene for krigen i Ukraine.
Vi opfordrer alle jer, der sætter pris på en åben verden, til at give et bidrag. Mange af jer har måske allerede givet et bidrag på forskellig vis, men krigens gru og den ukrainske befolknings lidelser fortsætter desværre længe endnu. 

EDU har startet fundraiseren med et grundbeløb og herudover fordobler vi de bidrag I sender ind frem til 15. april op til 20.000 kr. Mange - også EDU - har været gennem en økonomisk hård Covid-tid. Men i kampen mod krig i Europa er der store ting på spil, og derfor vil vi yde vores bidrag. Alle bidrag og beløb tæller - store som små - om det er 20 kr., 50 kr., 100 kr. eller mere.

Tak fordi du læste med - og tak for alle bidrag til støtte for en fri og åben verden.

De bedste hilsner,  
Grundlægger og direktør Palle Steen Jensen & EDU Teamet 

Giv din støtte til Røde Kors i Ukraine sammen med EDU

Medarbejdere hos EDU

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24.
Tjek åbningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.